Weekend de groaza pe sosele: accidente rutiere grave la Galati. Una dintre victime a fost gasita moarta in portbagaj

Weekend de groaza pe sosele: accidente rutiere grave la Galati. Una dintre victime a fost gasita moarta in portbagaj

Patru accidente accidente de circulatie, dintre care doua foarte grave, au avut loc sambata seara la Galati, pe portiuni de sosea ce fac parte sau asigura legatura cu centura orasului. Cel mai grav dintre accidente, soldat cu moartea unui barbat de 68 de ani, s-a produs la mai putin de o ora mai tarziu, la lasarea intunericului, in zona unui salon de nunti de la marginea Galatiului (pe DN26, pe portiunea cunoscuta sub denumirea "La patru benzi").

acum 76 luni (12 Nov 2017)

Patru accidente accidente de circulatie, dintre care doua foarte grave, au avut loc sambata seara la Galati, pe portiuni de sosea ce fac parte sau asigura legatura cu centura orasului. Doua masini de teren, dintre care una de interventie a unei firme de paza si protectie, s-au izbit pe fondul unei manevre ilegale a unuia dintre soferi, dar si a vitezei excesive cu care conducea celalalt.

"Un barbat in varsta de 22 de ani care se afla la volanul unui autoturism si circula pe Centura spre Micro 40, odata ajuns in zona blocurilor ANL, a virat stanga pe linia dubla continua si a intrat in coliziune cu un alt autoturism (N.R.: cel al firmei de paza, care venea, potrivit martorilor, cu foarte mare viteza). In urma impactului cei doi soferi dar si pasagerele din prima masina, doua tinere de 16 si 20 de ani, au fost transportati la spital",a declarat Crina Dragu, de la IPJ Galati.

Cel mai grav dintre accidente, soldat cu moartea unui barbat de 68 de ani, s-a produs la mai putin de o ora mai tarziu, la lasarea intunericului, in zona unui salon de nunti de la marginea Galatiului (pe DN26, pe portiunea cunoscuta sub denumirea "La patru benzi"). Pietonul grabit care a traversat DN 26 a fost luat in plin pe capote unei masini, izbit de parbriz, iar apoi a fost aruncat in portbagaj. "Din primele cercetari a reiesit ca un barbat in varsta de 68 de ani care a traversat DN 26 prin loc nepermis si fara sa se asigure a fost lovit de un autoturism la volanul caruia se afla un barbat de 24 de ani.

Interesant este ca martorii spun ca accidentul a fost favorizat si de faptul ca, de cateva zile, iluminatul public nu mai functioneaza in zona amintita (Galatiul nu mai are de circa doua luni un operator pentru sistemul de iluminat public), asa ca vizibilitatea este scazuta.

Alte doua accidente de circulatie, soldate cu ranirea usoara a trei persoane, au avut loc, in aceeasi zi, tot pe Centura. Unul dintre ele a avut ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro