VW Amarok castiga "International Pick-up Award 2018"

VW Amarok castiga

Gama sa extinsa de motoare TDI de 3 litri, care variaza de la 120 la 190 kW, satisface dorintele de putere si cuplu ale tuturor grupurilor de clienti." "International Pick-up Award " este acordat o data la doi sau trei ani de catre o selectie de membri ai juriului IVotY (International Van of the Year), alcatuit din jurnalisti de renume din 25 de tari, inclusiv Romania.

acum 79 luni (27 Nov 2017)

"Suntem recunoscatori ca am primit International Pick-up Award 2018 si ne simtim onorati de decizia juriului international al expertilor. Cu noul Amarok, am ascultat inca o data ceea ce isi doresc clientii si am reusit sa obtinem mai multa putere, mai mult cuplu si, de asemenea, o mai buna capacitate de a se adapta pe orice teren. Este mai mult decat lux si stil de viata," a declarat Dr. Eckhard Scholz, Presedintele Consiliului de Administratie al Volkswagen Autovehicule Comerciale, la decernarea Premiului in Lyon - Franta.

Pe scurt, juriul a sintetizat toate atributele Amarokului in cateva cuvinte: "work hard, play hard", fiind un model etalon al intregului segment, si a descris Amarok ca un "cal de tractiune cu pedigriu de top". Dimensiunea cabinei duble, element de referinta in segment, a impresionat, de asemenea, prin designul sau modern.

Membrii juriului au fost impresionati in special de capacitatile on-road si off-road ale Amarok V6: "Rafinamentul si elasticitatea motorului au stabilit un nou standard al segmentului." Si au adaugat in explicatia lor de ce au acordat distinctia: "Performanta nu este o provocare pentru Volkswagen Amarok V6. Gama sa extinsa de motoare TDI de 3 litri, care variaza de la 120 la 190 kW, satisface dorintele de putere si cuplu ale tuturor grupurilor de clienti."

A doua generatie Amarok cu motorul sau V6 este un succes printre clienti, fiind livrate la nivel global peste 65.200 de vehicule, reprezentand o crestere cu 13,2% in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut.

"International Pick-up Award " este acordat o data la doi sau trei ani de catre o selectie de membri ai juriului IVotY (International Van of the Year), alcatuit din jurnalisti de renume din 25 de tari, inclusiv Romania. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro