"Vulturii" Albaniei au un jucator cotat la 12 milioane de euro. Cu cine ne vom confrunta in "finala" de duminica seara

Antrenorul italian Gianni de Biasi (60 de ani) a laudat efortul jucatorilor sai si a vorbit despre "finala" cu Romania de duminica seara: "Da, cred ca ne putem califica!

acum 49 luni (19 Jun 2016)

Antrenorul italian Gianni de Biasi (60 de ani) a laudat efortul jucatorilor sai si a vorbit despre "finala" cu Romania de duminica seara: "Da, cred ca ne putem califica! Noi credem in basme, nu vrem sa fim turisti la EURO", a afirmat De Biasi. "Am facut un mare meci cu Franta, dar trebuie sa ramanem concentrati, pentru ca mai avem partida cu Romania si o sansa de a trece mai departe. Trebuie sa castigam si sa speram ca celelalte rezultate ne vor fi favorabile pentru a trece mai departe. Iar pentru o victorie cu Romania, trebuie sa jucam ca in acest meci", a spus Hysaj, conform L'Equipe. Am jucat cu inima timp de 85 de minute, meritam sa luam un punct, asta am incercat. De aceea am jucat atat de defensiv.

In lipsa capitanului suspendat Lorik Cana, Albania a jucat in urmatoarea formula (in paranteza sunt trecute echipele de club la care activeaza jucatorii): Berisha (Lazio) - Hysaj (Napoli), Ajeti (Frosinone), Mavraj (Koln), Agolli (Qarabag) - Lila (PAS Giannina), Abrahsi (Freiburg), Kukeli (Zurich), Memushaj (Pescara), Lenjani (Nantes)- Sadiku (Vaduz).

12 milioane de euro este cota de piata e celui mai valoros albanez, Hysaj, care joaca la Napoli ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro