Vremea va fi foarte calda in weekend in toata tara, cu temperaturi de pana la 35 de grade

Vremea va fi foarte calda in weekend in toata tara, cu temperaturi de pana la 35 de grade

De sambata seara va aparea, insa, instabilitatea atmosferica si vor fi ploi de scurta durata, insotite de descarcari electrice. Sambata, temperatura va fi in jur de 30 de grade, in timp ce duminica temperatura va fi cam tot in jurul acestei valori, insa seara si pe timpul noptii cerul va fi variabil si vor fi ploi slabe.

acum 69 luni (1 Jun 2018)

De sambata seara va aparea, insa, instabilitatea atmosferica si vor fi ploi de scurta durata, insotite de descarcari electrice. In cursul zilei de duminica va fi din nou cald, cerul va fi partial innorat doar in anumite zone, in special la munte, iar spre seara vor aparea aversele.

Potrivit ANM, vineri, 1 iunie, vremea va fi calda in toata tara, cu maxime cuprinse intre 27 si 35 de grade Celsius, mai scazute pe litoral si in zona Deltei Dunarii, unde temperaturile pe timpul zilei vor fi in jur de 25 de grade. Cerul va fi variabil, iar spre seara vor fi innorari temporare si doar pe spatii mici, in special in zona montana, dar si in nord-estul tarii vor fi ploi de scurta durata. Maximele se vor situa in jurul valorii de 30-31 de grade Celsius, insa spre seara gradul de instabilitate atomsferica va creste, astfel ca in vestul, nord-vestul si centrul tarii va ploua slab dupa orele amiezii.

In Capitala, vineri vremea va fi calda, iar temperatura maxima va fi in jur de 33 de grade Celsius., in timp ce temperatura pe timpul noptii va fi de 17-18 grade.

Sambata, temperatura va fi in jur de 30 de grade, in timp ce duminica temperatura va fi cam tot in jurul acestei valori, insa seara si pe timpul noptii cerul va fi variabil si vor fi ploi slabe. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro