Vremea ramane calda la inceputul lunii decembrie. Afla prognoza meteo pe doua saptamani

Apoi valorile termice diurne vor marca o scadere si se vor situa, in perioada 5 - 8 decembrie, la medii de 8 grade, urmand ca dupa data de 9 decembrie sa se apropie de 4…5 grade Celsius, adica de mediile normale ale perioadei. Apoi temperaturile diurne vor marca o scadere si se vor situa in perioada 5 - 8 decembrie la medii de 6...8 grade, urmand ca dupa data de 9 decembrie sa se apropie de 4 grade Celsius, adica de mediile climatologice specifice perioadei. Apoi valorile termice diurne vor marca o scadere si se vor apropia de mediile normale ale perioadei, de 2 grade Celsius., Temperaturile minime se vor situa in jurul valorii de 0 grade, in prima saptamana din interval, apoi vor scadea treptat si vor ajunge in ultimele nopti, in medie, spre -4 grade.

acum 104 luni (30 Nov 2015)

Vremea va ramane calda in prima saptamana a lunii decembrie, urmand ca temperaturile sa scada dupa data de 9 decembrie, potrivi Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), care a emis prognoza meteo pentru primele doua saptamani ale lunii. Apoi valorile termice diurne vor marca o scadere si se vor situa, in perioada 5 - 8 decembrie, la medii de 8 grade, urmand ca dupa data de 9 decembrie sa se apropie de 4…5 grade Celsius, adica de mediile normale ale perioadei. Temperaturile minime vor in general pozitive, in medie, intre 1 si 4 grade, exceptand ultimele nopti din interval cand vor scadea spre valori medii de -2…0 grade. In 30 noiembrie si 1 decembrie vor fi precipitatii, in general slabe cantitativ, predominant sub forma de ploaie, dar precipitatii slabe mai pot aparea si in zilele de 2 si 5 decembrie, precum si dupa data de 8 decembrie.

Vremea va fi calda, in Crisana, pana in data de 4 decembrie, cand se vor inregistra maxime termice cuprinse, in medie, intre 8 si 10 grade. Apoi temperaturile diurne vor marca o scadere si se vor situa in perioada 5 - 8 decembrie la medii de 6...8 grade, urmand ca dupa data de 9 decembrie sa se apropie de 4 grade Celsius, adica de mediile climatologice specifice perioadei. In prima saptamana temperaturile minime vor fi usor pozitive, in medie, intre 1 si 3 grade, in timp ce in cea de-a doua acestea se vor situa la valori medii de -2…0 grade. In primele doua zile ale intervalului vor fi precipitatii predominant sub forma de ploaie, izolat moderate cantitativ, dar precipitatii slabe mai pot aparea pe 2, 5 si dupa data de 8 decembrie. Apoi valorile termice diurne vor marca o scadere si se vor apropia de mediile normale ale perioadei, de 2 grade Celsius., Temperaturile minime se vor situa in jurul valorii de 0 grade, in prima saptamana din interval, apoi vor scadea treptat si vor ajunge in ultimele nopti, in medie, spre -4 grade. In zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie vor fi precipitatii, in general slabe cantitat... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro