Vremea in week-end: ploi si vijelii in aproape toata tara

Vremea in week-end: ploi si vijelii in aproape toata tara

Potrivit informarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, de sambata, ora 16.00, pana duminica, la ora 22.00, aria precipitatiilor va cuprinde treptat toata tara, incepand din regiunile vestice si sud-vestice.

acum 51 luni (11 Nov 2016)

Potrivit informarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, de sambata, ora 16.00, pana duminica, la ora 22.00, aria precipitatiilor va cuprinde treptat toata tara, incepand din regiunile vestice si sud-vestice. Cantitatile de apa vor depasi 20 de litri pe metru patrat si, pe arii restranse, 40-50 de litri pe metru patrat, in special in zona montana, in Transilvania si Moldova.

Incepand din a doua parte a noptii de sambata spre duminica si pe parcursul zilei de duminica, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare in unele zone nord, nord-est, centru si trecator in vest.

In toate zonele de munte, incepand de sambata dupa-amiaza, vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zapada, iar vantul va avea intensificari sustinute, viscolind ninsoarea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro