Vremea in acest weekend

Vremea in acest weekend

Cerul va fi variabil, cu unele innorari indeosebi dupa-amiaza si seara in Carpatii Meridionali si Orientali, precum si in Subcarpatii Getici, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22...24 grade pe litoral si 32 de grade in Campia de Vest, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 10 si 18 grade.

acum 97 luni (31 Aug 2014)

Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari indeosebi dupa-amiaza si seara in Carpatii Meridionali si Orientali, precum si in Subcarpatii Getici, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 29 de grade, cu cele mai ridicate valori in vestul tarii, iar cele minime se vor incadra intre 7 si 18 grade.

Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 13...15 grade.

Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari temporare dupa-amiaza la munte, iar spre sfarsitul intervalului in vestul tarii, unde izolat se vor semnala averse si descarcari electrice. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata in centru si sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22...24 grade pe litoral si 32 de grade in Campia de Vest, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 10 si 18 grade.

Vremea se va mentine in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si noaptea cand izolat se vor semnala averse si descarcari electrice.

Vremea va fi frumoasa si se va mai incalzi. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 25 de grade, iar cele minime intre 15 si 18 grade. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro