Vremea de Sarbatori. Atentie ce program iti faci in minivacanta

Vremea de Sarbatori. Atentie ce program iti faci in minivacanta

Dupa noptile mai reci dintre 25 si 27 aprilie, cand media temperaturilor minime va fi in jur de zero grade si izolat se va semnala bruma, incepand cu 28 aprilie regimul termic nocturn nu va suferi modificari semnificative, iar minimele se vor incadra, in medie, intre 4 si 7 grade. Regimul termic nocturn va ajunge sub cel normal pe 27 aprilie, cand media temperaturilor minime va fi de 5 grade, insa ulterior aceasta medie nocturna nu va avea modificari semnificative pana pe 8 mai si se va incadra intre 7 si 11 grade. Regimul termic nocturn va ajunge sub cel normal pe 27 aprilie, cand media temperaturilor minime va fi de 3 grade si izolat vor fi conditii de bruma, insa ulterior aceasta medie nocturna va avea modificari minore pana pe 8 mai si se va situa intre 5 si 9 grade.

acum 98 luni (25 Apr 2016)

Ulterior, pana la sfarsitul celor doua saptamani, aceasta medie va oscila usor intre 18 si 21 de grade, mentinandu-se apropiata de norma regionala climatologica a sfarsitului de aprilie si inceputului de mai.

Dupa noptile mai reci dintre 25 si 27 aprilie, cand izolat vor fi conditii de bruma, incepand cu 28 aprilie regimul termic nocturn nu va suferi modificari semnificative, iar minimele se vor incadra, in medie, intre 6 si 9 grade. Exceptie vor face zilele de 25 si 29 aprilie, precum si intervalul 1-3 mai, cand va ploua pe arii extinse si moderat cantitativ.

Noptile vor fi mai reci intre 25 si 27 aprilie, cand izolat vor fi conditii de bruma, iar incepand cu 28 aprilie regimul termic nocturn nu va suferi modificari semnificative, minimele urmand a se incadra, in medie, intre 5 si 8 grade. Exceptie vor face zilele de 25 si 29 aprilie, precum si intervalul 1-3 mai, cand va ploua pe arii extinse si local cantitatile de apa pot fi mai insemnate.

In Transilvania, dupa doua zile reci pentru aceasta perioada, cu o medie a temperaturilor maxime de 9 grade, urmeaza a se inregistra valori termice normale, astfel incat media maximelor va creste semnificativ, iar intre 27 aprilie si 8 mai, se va situa in intervalul 16 -- 19 grade.

Tendinta regimului termic mediu nocturn este tot de crestere, de la medii in jurul a zero grade in primele trei nopti, cand se va semnala bruma, la minime ce se vor incadra pana pe 8 mai, in medie, intre 3 si 7 grade. Exceptie vor face zilele de 25 si 29 aprilie, precum si intervalul 1-3 mai, cand va ploua pe arii extinse si izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Apoi, pana la sfarsitul celor doua saptamani, aceasta medie va oscila intre 16 si 19 grade si va fi apropiata de norma regionala climatologica a sfarsitului de aprilie si inceputului de mai.

Dupa noptile mai reci dintre 25 si 27 aprilie, cand media temperaturilor minime va fi in jur de zero grade si izolat se va semnala bruma, incepand ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro