Vreme racoroasa si ploi, in week-end

In Muntii Apuseni cerul va fi mai mult noros si local va ploua slab, mai ales in timpul zilei. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile vestice, sudice si la munte, unde izolat va ploua slab. Cerul va prezenta innorari temporare si va ploua slab, pe arii restranse in Carpatii Occidentali si cu totul izolat in rest.

acum 72 luni (3 Oct 2014)

Meteorologii anunta ca acest sfarsit de saptamana va fi unul rece, cu ploi in unele zone ale tarii. Trecator va ploua in cea mai mare parte a Crisanei, local in Maramures, pe arii restranse in Transilvania si izolat in Banat, dar posibil si in sudul litoralului, informeaza Mediafax.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 grade in nordul Moldovei si 20 de grade, izolat, in regiunile intracarpatice, iar cele minime intre 1 si 11 grade, mai coborate, pana la -3 grade, in depresiuni. Cu totul izolat, spre dimineata, in estul Transilvaniei si in nordul Moldovei se va produce bruma, iar in regiunile vestice vor fi conditii de ceata.

La munte, vremea va fi usor mai rece decat in mod normal la aceasta data. In Muntii Apuseni cerul va fi mai mult noros si local va ploua slab, mai ales in timpul zilei.

Duminica, vremea va fi in continuare usor mai rece decat in mod normal in prima decada a lunii octombrie, in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile vestice, sudice si la munte, unde izolat va ploua slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 20 de grade, iar cele minime intre 1 si 11 grade, mai coborate, pana la -4 grade, in depresiuni. Pe arii restranse, spre dimineata, in zonele joase se va semnala ceata, iar in estul Transilvaniei si in nordul Moldovei se va produce bruma. Cerul va prezenta innorari temporare si va ploua slab, pe arii restranse in Carpatii Occidentali si cu totul izolat in rest.

In Capitala, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 17...18 grade, iar cea minima de 7...8 grade, mai coborata in zona preoraseneasca spre 4 grade ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro