"Vrem o Comisie Universala a Gaurii Corecte care sa se uite sub plapuma personala si sa ne dea cu stampila?"

> Dar cei 7 ani la tara au fost destul sa inteleg ca sexul are ceva de-a face cu reproducerea, ca este tabu, si ca organele sexuale arata oribil. Cand m-am facut mare si am renuntat la calugarie, constatand ca sunt perfect sanatoasa, si ca sexul barbatesc nu are tepi, ghimpi sau forma de spirala, mi-am pus problema gaurii corecte.

acum 108 luni (29 Jun 2015)

>

Dar cei 7 ani la tara au fost destul sa inteleg ca sexul are ceva de-a face cu reproducerea, ca este tabu, si ca organele sexuale arata oribil. Imi imaginam ca organul sexual masculin ar trebui sa arate ceva ca o combinatie intre cele vizibile la caine, cal, sau motan.

Prietenii mei nu prea vorbeau despre sex, asa ca singura sursa au fost cartile. Am invatat de acolo cum cineva poate sa se prefaca a fi virgina: spalaturi cu oteturi si alte acreli, sau chiar o basica umpluta cu sange de porumbel si bine plasata in intunericul adancurilor morale. Intrebarea mea metazico-tehnica era cum sa gasesti sangele de porumbel si in ce basica sa-l pui. Dar nu am insistat ca oricum eram virgina si aveam de gand sa ma calugaresc. Fierbintelile care ma luau la acest gen de literature review le-am pus pe seama unei boli incurabile, foarte rusinoase, despre care nu am avut de gand sa povestesc nimanui.

Cand m-am facut mare si am renuntat la calugarie, constatand ca sunt perfect sanatoasa, si ca sexul barbatesc nu are tepi, ghimpi sau forma de spirala, mi-am pus problema gaurii corecte. Combinatorica mentala deseneaza tot felul de modele de imbinari si combinari. Si nu doar la specia noastra: curcanul calca ratele, cocosul curca, ratoiul a incercat o data cu pisica batrana.

Kant zice ca nu pot sa le cer altora ceea ce eu nu pot fi in stare sa accept ca regula pentru actiunile mele.

Cum eram in ale kantianismului la vremea respectiva, am reflectat la posibilitatea unei comisii universale de control a gaurii si pozitiei corecte. (cititi continuarea articolului pe Sereniti.ro)

Un articol semnat de Teodora Manea ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro