Vrancea: Un viceprimar AMENINTA localnicii cu TAIEREA ajutorului social daca nu vin la intalnirea cu BARONUL PSD

Vrancea: Un viceprimar AMENINTA localnicii cu TAIEREA ajutorului social daca nu vin la intalnirea cu BARONUL PSD

"Lista neagra" a circulat apoi din poarta in poarta, pentru ca asistatii social sa semneze ca li s-a adus la cunostinta evenimentul de maine, dar si sanctiunea care ii asteapta in cazul in care nu vor fi prezenti la "adunarea cetateaneasca cu domnul Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea": "Persoanele care nu se vor prezenta li se va suspenda ajutorul social pentru ziua respectiva".

acum 75 luni (18 May 2016)

De mobilizarea localnicilor se ocupa viceprimarul comunei, care s-a gandit si la o metoda pentru a-i face pe alegatori sa fie cu adevarat motivati in a participa la intalnirea cu baronul PSD: ii ameninta ca le va taia ajutorul social.

Viceprimarul comunei Vizantea Livezi, Gheorghe Norocia a intocmit si o lista cu numele localnicilor beneficiari de ajutor social, potrivit Initiativei pentru o Justitie Curata. "Lista neagra" a circulat apoi din poarta in poarta, pentru ca asistatii social sa semneze ca li s-a adus la cunostinta evenimentul de maine, dar si sanctiunea care ii asteapta in cazul in care nu vor fi prezenti la "adunarea cetateaneasca cu domnul Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea": "Persoanele care nu se vor prezenta li se va suspenda ajutorul social pentru ziua respectiva". Avem o suta, doua sute, sa vedem, nici noi nu stim", a explicat Norocia, cand reprezentantii IJC l-au sunat sustinand ca sunt "de la partid" si ca verifica stadiul pregatirilor. Intrebat daca s-au luat masuri "sa nu fie cu huiduieli", viceprimarul a raspuns: "S-au luat masuri, cu Politia, cu Jandarmeria, speram sa fie ceva bine, fara probleme", scrie Digi 24. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro