Votul util e pentru o noua clasa politica

Anul acesta investim in nou, nu mai votam raul cel mai mic si ne propunem o clasa politica noua macar in proportie de 30 la suta. Un altul mi-a spus ca el stie ce are de facut din 1996, de cand nu mai voteaza, si ca romanii se impart in doua categorii de tepuiti, cei care si-o fac cu mana lor si ceilalti. Deci unii din noi facem parte din mai mult de o asociatie, cum e cazul, de exemplu, cu colegul meu Mihai Gotiu, editorul Romaniei Curate, care e si cu Rosia Montana, si la Romania Curata, si cu zece alte asociatii culturale sau de mediu, iar asta face ca numarul celor asociati in medie sa fie chiar mai mic, doi sau unu dintr-o suta. Or, daca nu ai alti oameni pe care i-ai verificat intr-un proiect de grup, nu ai cu cine face asociatie politica, si de asta nu aveti alternative, cei care le fac sunt cei care incearca sa rezolve problema, dar fara voi nu pot. Fata de schimbarea clasei politice si de necesitatea de a construi asociatii noi, bazate pe idei, nu pe spaga, care sa ne reconstruiasca educatia si sanatatea, numai doua categorii de -oameni pot fi neutre alegerile astea: idiotii si securistii.

acum 48 luni (19 May 2016)

Anul acesta investim in nou, nu mai votam raul cel mai mic si ne propunem o clasa politica noua macar in proportie de 30 la suta. Intr-un an particular de rau, cand chiar nu aveai cu cine vota, un cititor -de-al meu a scris pe forumul de la "Romania libera" asa: "Nu am mult timp si nici dvs.

Multumesc eu ca, dupa golul de incredere cel mai recent, provocat de Klaus Iohannis, inca mai votati si ma mai intrebati pe mine cu cine. Un sofer de taxi mi-a spus frumos ca el nu mai are incredere nici in el insusi ca nu e un ticalos, daramite in politicieni. Un altul mi-a spus ca el stie ce are de facut din 1996, de cand nu mai voteaza, si ca romanii se impart in doua categorii de tepuiti, cei care si-o fac cu mana lor si ceilalti.

Am sa va spun cat se poate de simplu si de clar ce aveti de ales. Si nu dati vina pe slabiciunea ei, ca e si slabiciunea voastra, daca nu va asociati cu alti oameni, nu veti rezolva niciodata nimic, si trei la suta sunteti asociati pe national, in medie. Deci unii din noi facem parte din mai mult de o asociatie, cum e cazul, de exemplu, cu colegul meu Mihai Gotiu, editorul Romaniei Curate, care e si cu Rosia Montana, si la Romania Curata, si cu zece alte asociatii culturale sau de mediu, iar asta face ca numarul celor asociati in medie sa fie chiar mai mic, doi sau unu dintr-o suta. Or, daca nu ai alti oameni pe care i-ai verificat intr-un proiect de grup, nu ai cu cine face asociatie politica, si de asta nu aveti alternative, cei care le fac sunt cei care incearca sa rezolve problema, dar fara voi nu pot. Au luat parandarat din toate contractele publice, chiar si alea din care nu s-a construit nimic, crescand preturile la toate serviciile, creand datorii si scazand calitatea. Oricine vine va face la fel, ca masina de partid deja a fost creata, si merge numai cu spagi, ba de la alegerile precedente are deficit si tipa dupa combustibil. Cei alesi de voi azi vor intra si ei in puscarie maine, dupa ce mai umplu cateva sertare ale org... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro