Votul tau duce Romania inainte!

Votul tau duce Romania inainte!

In ciuda zgomotului de fond produs de false dezbateri si diversiuni de tot felul, alternativele pe care le aveti in fata sunt doua. Se misca tiptil, fara arogantele si gura-mare din anii precedenti si reiau productia de iluzii de parca nimic nu s-ar fi intamplat, totul se reia de la zero, cu niste alegeri ce trebuie castigate cu promisiuni enorme puse pe statistici de fum. Bugetarilor, pe care i-au amagit ani la rand cu fantomatica lor Lege a salarizarii, le vantura mariri de salarii pe apucate si haotic, cu himera unor lefuri de mii de euro scutite de impozit. De aceea numarul celor dependenti de ajutoare sociale este aproximativ de doua ori mai mic, in medie, in judetele conduse de liberali fata de acelea administrate de cei care si-au facut un fals stindard din lupta impotriva excluziunii sociale. Asta inseamna nu doar sa ajungem la un nivel de trai si dezvoltare comparabile cu cele ale partenerilor nostri vestici, ci si sa fim o democratie consolidata, in care viata si drepturile cetatenilor sa fie mai presus de orice, in care traditiile si valorile nationale sa fie puse in valoare si in armonie cu modernitatea occidentala.

acum 35 luni (2 Dec 2016)

In ciuda zgomotului de fond produs de false dezbateri si diversiuni de tot felul, alternativele pe care le aveti in fata sunt doua. Prima, propusa de Partidul National Liberal, este drumul Romaniei inainte, catre Europa bunastarii, a legii si a cetateanului respectat de stat. Cea de-a doua sta pe o farsa stralucitor ambalata si duce Romania inapoi, catre subdezvoltare, viata cenusie si viitor incert de marginali ai Europei. Nu vor sa-i intrebati ce au facut cu adevarat si de ce n-au realizat ce v-au promis. S-au rafinat: promit in ambalaj dichisit, in power-point, cu figuri de parca ar fi experti de talie mondiala sau macar lideri de corporatii transnationale, cu clipuri alerte si bine montate. Toate acestea nu au vreo legatura cu adevarul economiei si sunt alaturea de drumul spre o Romanie solid ancorata in Occident, moderna si prospera. Fata de celelate alegeri in care nu se sfiau sa-si arate chipul de jupani, sa demonstreze cine e stapanul marinimos sau neinduplecat, acum merg pe varfuri. Si-au pus masca de cuviosi, modesti si oameni de bine, doar cat dureaza campania. Se misca tiptil, fara arogantele si gura-mare din anii precedenti si reiau productia de iluzii de parca nimic nu s-ar fi intamplat, totul se reia de la zero, cu niste alegeri ce trebuie castigate cu promisiuni enorme puse pe statistici de fum. Bugetarilor, pe care i-au amagit ani la rand cu fantomatica lor Lege a salarizarii, le vantura mariri de salarii pe apucate si haotic, cu himera unor lefuri de mii de euro scutite de impozit.

Mai nou, au declansat operatiunea "Seducerea clasei de mijloc" cu un val de promisiuni de reducere a fiscalitatii asezate pe un fundament iluzoriu. Se vopsesc si de dreapta, copiaza ideile dreptei, ca sa le torpileze mai bine. Modelul e patentat de inaintasii lor care au inventat surogate de ong-uri si partide tocmai ca sa saboteze adevaratele ong-uri si partide ce li se opuneau. Iar cifrele oficiale, date recent publicitatii de Institutul National de Statistica, v... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro