Volkswagen ofera angajatilor prime de aproape 4.000 de euro, mai mici cu o treime fata de nivelul de anul trecut

Volkswagen ofera angajatilor prime de aproape 4.000 de euro, mai mici cu o treime fata de nivelul de anul trecut

La finalul lunii aprilie, fostul director general al Volkswagen, Martin Winterkorn, care a demisionat in urma scandalului emisiilor, a primit compensatii de 7,3 milioane de euro pentru 2015, din care 5,9 milioane de euro sub forma de bonusuri legate de performanta.

acum 93 luni (14 May 2016)

Pentru anul financiar 2014, salariatii Volkswagen au primit fiecare cate o prima de 5.900 de euro anul trecut. "In ciuda situatiei dificile, angajatii Volkswagen au facut o munca de echipa foarte buna. Grupul se confrunta cu cea mai grava criza din istoria sa dupa ce a recunoscut in septembrie 2015 ca a instalat softuri care triseaza in privinta emisiilor de noxe pe 11 milioane de autoturisme. La finalul lunii aprilie, fostul director general al Volkswagen, Martin Winterkorn, care a demisionat in urma scandalului emisiilor, a primit compensatii de 7,3 milioane de euro pentru 2015, din care 5,9 milioane de euro sub forma de bonusuri legate de performanta.

Bonusurile conducerii Volkswagen au scandalizat opinia publica din Germania si au fost criticate de mai multi lideri politici, inclusiv de ministrul de Finante, Wolfgang Schauble. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro