Voiculescule, da-ne banii pe care ni i-ai furat, ca sa se simta si Badea liber!

Voiculescule, da-ne banii pe care ni i-ai furat, ca sa se simta si Badea liber!

O cucoana avocat, cred, care probabil a invatat Dreptul din dosarele in care Voiculescu isi turna apropiatii la Securitate, ne explica pe un ton grav ca statul nu vrea sediile Antenelor, nu vrea chirie, nu vrea sa-si recupereze datoria de zeci de milioane, nu vrea, de fapt, nimic, ci "e cat se poate de clar ca statul vrea sa va inchida emisia". Mai exact, ca Dan Voiculescu, condamnat la inchisoare pentru spalare de bani, a tepuit cu vreo 60 de milioane de euro statul roman, adica pe prostii ca mine si ca tine, care muncim ca sclavii in tara asta ca sa platim tot felul de dari. Condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru furt de voturi (in prima instanta), baronul de Teleorman s-a aratat ingrijorat de faptul ca actiunea ANAF in cazul posturilor de televiziune ale trustului Intact este abuziva si "impotriva libertatii de exprimare a presei".

acum 83 luni (16 Feb 2016)

Altii, manati si ei in lupta de dragostea pentru Varan, au plusat cu un sistem stalinist in care, asa cum putem observa, traim.

Gadea trecea, cu o abilitate caracteristica, desigur, persoanelor asuprite de statul mafiot, de la orice tragedie a lumii direct la Antena 3, care ba era aici, ba nu mai era, ba iar era. Tot Gadea a aruncat cu daruri in poporul antenist, si-a cerut iertare (penibil!) si a scos taxa de un euro pe care tot el a pus-o pe transmisiunile de pe net. O cucoana avocat, cred, care probabil a invatat Dreptul din dosarele in care Voiculescu isi turna apropiatii la Securitate, ne explica pe un ton grav ca statul nu vrea sediile Antenelor, nu vrea chirie, nu vrea sa-si recupereze datoria de zeci de milioane, nu vrea, de fapt, nimic, ci "e cat se poate de clar ca statul vrea sa va inchida emisia". Altcineva (posibil tot Dana Grecu sau una tot ca ea) a repetat de vreo zece ori ca asistam la un atac terorist. Si ne-a fost explicat si de ce e un atac terorist ce se intampla la Antene, dar n-as putea sa reproduc asa o tampenie. Ca se va ajunge la dezechilibre sociale din cauza ANAF, care si-a permis sa faca rost "urgent", dupa un an jumate, de banii statului furati de Voiculescu. Ciolos a fost invitat si el in redactie, tot dimineata, tot dupa ce-si bea cafeaua si primeste rapoartele de la SRI (pentru ca, desigur, asa se intampla).

S-au citit si ascultat mesaje de sustinere din partea unor politicieni de doi lei, normal, de parca se citea din Sfanta Scriptura (Banicioiu, Ghise, Codrin Stefanescu si cred ca au mai fost vreo cativa, dar n-am putut retine chiar toate aberatiile si toti politrucii). Baroneasa PSD-ista Gabriela Vranceanu-Firea Pandele, fosta antenista, si-a aratat sustinerea pe Facebook, explicand ca o adevarata fiinta vie care vrea sa ajunga primar al Capitalei ca, "dincolo de considerentele juridice" (care, desigur, nu conteaza pentru politicienii romani care se respecta), ceea ce se intampla "este un vis urat" si un "ate... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro