"Vocea Romaniei": Tudor Chirila se intalneste cu "definitia rockului", maine seara, la Pro TV

Competitia celor mai bune voci de la Pro TV continua cu un nou episod, maine seara, de la 20.30. "Mie-mi place sa ma bat cu Smiley in seara asta", a declarat unul dintre concurenti, in timp ce Marius Moga a incercat sa ajunga la un compromis intre membrii juriului, spunandu-i unei participante: "pe unul il iei de antrenor si pe unul de barbat".

acum 98 luni (2 Oct 2014)

Competitia celor mai bune voci de la Pro TV continua cu un nou episod, maine seara, de la 20.30. Momentele inedite impletite cu muzica buna, batalia apriga pentru concurenti si replicile pline de umor ale antrenorilor promit un show inedit.

"Mie-mi place sa ma bat cu Smiley in seara asta", a declarat unul dintre concurenti, in timp ce Marius Moga a incercat sa ajunga la un compromis intre membrii juriului, spunandu-i unei participante: "pe unul il iei de antrenor si pe unul de barbat".

Desi a cantat din umbra, ascuns in spatele cortinei, un concurent a reusit sa-i impresioneze pe toti cei patru antrenori, iar un altul "seamana cu Sean Penn si aduce cu Tom Jones."

Loredana Groza, cel mai greu de impresionat antrenor, si-a completat deja echipa cu cinci concurenti: Florin Raduta, Ilinca Bacila, Colareza Lucian, Vescu Angela si Uzun Valentin. "Ma bucur foarte mult ca vocile sunt asa de puternice si de deosebite in acest an, iar concurentii au fiecare povestea lui. Sunt personaje, fiecare in felul lui si ma mandresc sa ii am in echipa mea", a declarat antrenoarea cu cei mai multi ani de experinta in industsria muzicala.

Cine sunt concurentii care vor completa echipele celor patru antrenori - Loredana, Marius Moga, Smiley si Tudor Chirila -, telespectatorii vor afla urmarind episodul patru din "Vocea Romaniei", maine, de la ora 20.30, la Pro TV. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro