VOCEA ROMANIEI. INCREDIBIL! Ce i-a spus Loredana unui concurent de la VOCEA ROMANIEI

VOCEA ROMANIEI. INCREDIBIL! Ce i-a spus Loredana unui concurent de la VOCEA ROMANIEI

Teatrul de Opereta si Muzical "Ion Dacian" a organizat un amplu casting la nivel national, in vederea distribuirii rolurilor principale din musicalul "Fantoma de la Opera" de Andrew Lloyd Webber, una dintre cele mai de succes productii de divertisment din toate timpurile. Castigatorii castingului pentru rolurile principale ale spectacolului "Fantoma de la Opera" sunt: Fantoma de la Opera: Adrian Nour Christine Daae: Irina Baiant Raoul, Viconte de Chagny: Florin Ristei Monsieur Gilles Andre: Andrei Lazar Monsieur Firmin: Valentino Tiron Carlotta Giudicelli: Gabriela Daha Ubaldo Piangi: Samuel Druhora Madame Giry: Dana Rotaru Meg Giry: Alexandra Giurca Distributia de context pentru acest musical va fi formata din: Fantoma de la Opera: Victor Bucur Christine Daae: Oana Serban Raoul, Viconte de Chagny: Catalin Petrescu Monsieur Gilles Andre: Marin Fagu Monsieur Firmin: Nicu Zaharia Carlotta Giudicelli: Rodica Butu Ubaldo Piangi: Andrei Mihalcea Madame Giry: Raluca Stoica Meg Giry: Adina Rojas O adolescenta de doar 16 ani si-a incercat si ea norocul la Vocea Romaniei.

acum 104 luni (3 Oct 2014)

Unul din cei mai indragiti concurenti de la Vocea Romaniei va putea fi deci urmarit pe scena Teatrului de Opereta.

Teatrul de Opereta si Muzical "Ion Dacian" a organizat un amplu casting la nivel national, in vederea distribuirii rolurilor principale din musicalul "Fantoma de la Opera" de Andrew Lloyd Webber, una dintre cele mai de succes productii de divertisment din toate timpurile.

Auditiile s-au desfasurat in aceasta vara la Bucuresti pe parcursul a cinci zile, timp in care peste 120 de artisti si-au prezentat in fata comisiei de evaluare abilitatile artistice necesare pentru a fi unul dintre personajele cheie ale acestei productii.

Comisia de evaluare a fost formata din regizorul Stephen Barlow, dirijorii spectacolului - Ciprian Teodorascu si Istvan Sillo - alaturi de producatorul general si de reprezentanti ai conducerii Teatrului de Opereta si Musical "Ion Dacian".

In urma unei selectii stricte, care a presupus trei etape succesive de evaluare, rolurile principale au fost distribuite acelor interpreti care au reusit sa convinga comisia de evaluare ca abilitatile lor vocale si actoricesti sunt cele mai potrivite pentru interpretarea personajelor din spectacol, asa cum au fost ele conturate de regizorul Stephen Barlow.

Spectacolul "Fantoma de la Opera" va fi prezentat in Romania la sfarsitul acestui an, premiera nationala a productiei - care are loc in data de 12 decembrie - marcand un moment extrem de important pentru existenta Teatrului de Opereta si Musical "Ion Dacian" si anume inaugurarea noului sediu al institutiei, situat in apropierea Bibliotecii Nationale. Astfel, pentru prima data dupa aproape trei decenii, teatrul va beneficia de un spatiu propriu de desfasurare a activitatii, modern si adaptat specificului evenimentelor pe care le va gazdui.

Castigatorii castingului pentru rolurile principale ale spectacolului "Fantoma de la Opera" sunt: Fantoma de la Opera: Adrian Nour Christine Daae: Irina ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro