"Vocea Romaniei", episodul doi: de la "latino lover-ul perfect" la "rockerul nebun"

Astfel, cei patru antrenori au dezbatut cele intamplate in emisiunea de marti, iar replicile taioase nu au lipsit nici de aceasta data..Daca Tudor Chirila simte ca "a fost primit cu mare drag", Marius Moga crede ca toate certurile dintre de la masa juriului duc, pana la urma, la un lucru bun: "comentariile noastre arata ce are fiecare in cap". Astfel, Tudor Chirila, desi nu a dat nume, a dat de inteles din priviri ca, in comparatie cu alti colegi, el a facut muzica pe bune in ultimii ani."Daca ai venit la Vocea pentru a gasi o gasca de motocilisti...bine", i-a zis Moga celui de-al doilea concurent, aruncand priviri pline de inteles catre Tudor Chirila. In timp ce Loredana s-a distrat de minune dansand pe ritmurile piesei interpretate de Valentin Uzun ,"Gas gas", Tudor Chirila a parut putin uimit, dar nu in sensul bun .Insa, incantat de forta si energia concurentului, zambetul artistului a revenit in cele din urma. Desi a ramas numai cu patru degete in urma unui accident nefericit, Florin este optimist si spune ca "pentru a deveni Vocea Romaniei nu ai nevoie de cinci degete, nici macar de patru, ci doar de doua".

acum 108 luni (20 Sep 2014)

Astfel, cei patru antrenori au dezbatut cele intamplate in emisiunea de marti, iar replicile taioase nu au lipsit nici de aceasta data..Daca Tudor Chirila simte ca "a fost primit cu mare drag", Marius Moga crede ca toate certurile dintre de la masa juriului duc, pana la urma, la un lucru bun: "comentariile noastre arata ce are fiecare in cap". In fine, Loredana Groza, singura femeie din juriu, se simte inconjurata de copii: "Am impresiaTudor si Smiley sunt ca doi copii care se bat pe o jucarie" .

Prima concurenta din aceasta seara, Ivana Farc are 17 ani si este eleva la Liceul de Arte din Oradea. Tanara spune despre ea ca este o persoana amuzanta, plina de viata si, uneori, mai dificila. "Vreau sa cresc, nu vreau sa stagnez, precum alti artisti din Romania, care stagneaza la un anumit nivel", a declarat Ivana, care crede ca s-ar potrivi de minune in echpia lui Tudor Chirila.

"Raggamuffin" a fost piesa cu care Ivana a reusit, inca din primele secunde de interpretare, sa intoarca toate cele patru scaune.

"Publicul este cel care face hiturile, nu eu, nu Moga si nici altcineva", i-a spus Smiley primei concurente din aceasta seara. Lupta a fost apriga, emotiile mari, iar Ivana a ramas la parerea sa de la inceputul emisiunii si a mers in echipa lui Tudor Chirila, desi Smiley a incercat sa o convinga ca nu se potriveste deloc cu solistul trupei Vama. Astfel, Tudor Chirila, desi nu a dat nume, a dat de inteles din priviri ca, in comparatie cu alti colegi, el a facut muzica pe bune in ultimii ani."Daca ai venit la Vocea pentru a gasi o gasca de motocilisti...bine", i-a zis Moga celui de-al doilea concurent, aruncand priviri pline de inteles catre Tudor Chirila.

Mircea Eugen Graur are 43 de ani si este din Botosani. Mircea a venit insotit de fiica sa, "cea care i-a dat energia" sa interpreteze balada "Roxanne", acompaniat de o chitara acustica, care l-a sedus pe rockerul Tudor Chirila, primul membru al juriului care si-a intors sca... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro