"Vocea Romaniei", a doua editie live: rock'n'roll, sensibilitate si spectacol

Brigitta Balogh si Alexandru Bunghez (Marius Moga), Tiberiu Albu si Ligia Hojda (Tudor Chirila), Larisa Mihaes si Andrei Cheteles (Loredana) si Gelu Graur alaturi de Aliona Munteanu (Smiley) au fost norocosii participanti care au convins ca inca isi merita locul in competitie. Rock and roll-ul a fost laitmotivul serii, remarcat de altfel de Tudor Chirila, intr-un show plin de culoare si contraste in care precizia si talentul actoricesc au facut diferenta. Ore intregi de repetitii, coregrafii spectaculoase, o echipa numeroasa de productie, dansatori si muzicieni de top au fost elementele de baza care au ca rezultat un show impecabil. Maria Simandi si Vladimir Pocorschi (Smiley), Maria Hojda si Ilinca Bacila (Loredana), Claudiu Rusu si Anda Dimitriu (Marius Moga), Ivana Farc si Andreea Avarvari (Tudor Chirila) au fost cei opt concurenti care au reusit sa treaca de prima gala live. "Imi place cum ai personalizat piesa cu vocea ta, ai o voce demna de o coloana sonora de film", a zis si Smiley. Tudor Man, constient de faptul ca a inceput un drum lung al unei cariere de succes, a cantat "The Man Who Can't Be Moved", de la The Script.

acum 80 luni (28 Nov 2014)

Brigitta Balogh si Alexandru Bunghez (Marius Moga), Tiberiu Albu si Ligia Hojda (Tudor Chirila), Larisa Mihaes si Andrei Cheteles (Loredana) si Gelu Graur alaturi de Aliona Munteanu (Smiley) au fost norocosii participanti care au convins ca inca isi merita locul in competitie.

Rock and roll-ul a fost laitmotivul serii, remarcat de altfel de Tudor Chirila, intr-un show plin de culoare si contraste in care precizia si talentul actoricesc au facut diferenta. Ore intregi de repetitii, coregrafii spectaculoase, o echipa numeroasa de productie, dansatori si muzicieni de top au fost elementele de baza care au ca rezultat un show impecabil. Antrenorii au pregatit in detaliu fiecare moment, Tudor Chirila mizand pe atitudinea rock, Marius Moga pe emotie si sensibilitate, Loredana pe piesele clasice, iar Smiley pe singura compozitie romaneasca abordata in aceasta editie.

Maria Simandi si Vladimir Pocorschi (Smiley), Maria Hojda si Ilinca Bacila (Loredana), Claudiu Rusu si Anda Dimitriu (Marius Moga), Ivana Farc si Andreea Avarvari (Tudor Chirila) au fost cei opt concurenti care au reusit sa treaca de prima gala live. Mai mult decat atat, Marius Moga (32 de ani) si-a anuntat logodna cu Bianca Lapuste (20 de ani), corespondent al Stirilor Pro TV.

Cele mai importante momente ale emisiunii:

Alexandru Bunghez, din echipa lui Marius Moga, a fost primul concurent care a deschis cea de-a doua seara a galelor live de la "Vocea Romaniei". "Let Me Entertain You", piesa lui Robbie Williams, a fost alegerea lui Alex care a distrat publicul spectator si telespectator cu energia lui.

"Mie imi pare foarte bine ca Moga a ajuns la concluzia ca o piesa rock poate sa faca bine concurentului. "Piesa e aleasa bine pentru tine, vocea ta razbate printre acordurile de chitara", a completat Smiley. "Ai fost rock star, ma, bravo", l-a incurajat si antrenorul lui, Marius Moga.

Alexandru Bunghez FOTO Pro TV/Facebook

A doua in... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro