Vocea Romaniei 2015. Primul episod a adus pe scena artisti consacrati si un moment tensionat: "Sunteti derbedei, eu sunt o legenda pe care ati distrus-o"

Vocea Romaniei 2015. Primul episod a adus pe scena artisti consacrati si un moment tensionat:

Primul episod din noul sezon al show-ului "Vocea Romaniei" a fost marcat de aparitii exotice, dar si de un moment tensionat oferit de Liviu Bazu, care a cantat, printre altele, alaturi de trupele FFN, Basorelief si Cromatic, Barbatul, in varsta de 62 de ani nu a reusit sa impresioneze juriul, iar la sfarsitul momentului a avut o iesire nervoasa, acuzand echipa show-ului ca "a distrus o legenda". Surorile Alexandra Boghici (27 de ani) si Cristina Vasopol (34 de ani) provin dintr-o familie de muzicieni (tatal chitarist, mama solista) si s-au inscris la "Vocea Romaniei" fara a sti una de cealalta, intrucat in acea perioada nu-si vorbeau. Tanarul a declarat ca a venit la "Vocea Romaniei" pentru experienta si chiar daca Tudor Chirila i-a facut o oferta "de nerefuzat" - 2000 de RON si carte de munca - exoticul concurent l-a ales pe Smiley: "Va multumesc pentru ca nu ma asteptam sa se intoarca nici macar unul dintre voi, inseamna foarte mult pentru mine, e o onoare, fara nicio lipsa de respect, alegerea mea e Smiley."

acum 84 luni (19 Sep 2015)

Primul episod din noul sezon al show-ului "Vocea Romaniei" a fost marcat de aparitii exotice, dar si de un moment tensionat oferit de Liviu Bazu, care a cantat, printre altele, alaturi de trupele FFN, Basorelief si Cromatic, Barbatul, in varsta de 62 de ani nu a reusit sa impresioneze juriul, iar la sfarsitul momentului a avut o iesire nervoasa, acuzand echipa show-ului ca "a distrus o legenda".

Claudia Andas, o solista de 39 de ani care a cantat alaturi de sotul ei, originar din Filippine, pe mai multe scene din lume, a fost concurenta care a deschis prima editie a noului sezon "Vocea Romaniei". Aceasta a venit la "Vocea Romaniei" pentru ca isi doreste sa se afirme si in tara natala si a reusit sa intoarca toate cele patru scaune cu interpretarea piesei "Simply the best", semnata de Tina Tuner. "Vocea ta este foarte versatila si foarte rock si te vreau la mine in echipa", i-a spus Tudor Chirila, in timp ce Smiley a adaugat ca interpretarea "l-a miscat".

Claudia Andas FOTO Pro TV

Florin Eugen Cruceru, un muzician de 33 de ani din Bucuresti, a precizat ca "absolut nimeni" nu stie ca s-a inscris la "Vocea Romaniei" si ca vrea sa se faca mandru in primul rand pe el. "Daca nu se intoarce niciun scaun, anul viitor voi fi din nou aici", a declarat concurentul inainte de a urca pe scena pentru a canta "Billionaire", a lui Bruno Mars. Cum sa cante baiatul asta atat de bine si voi sa nu va intoarceti?". "Mi-a placut interpretarea ta, creativitatea ta, ai reusit sa fii originar, numai ca la anumite note nu ai fost atat de stabil", a motivat Loredana alegerea facuta.

Florin Eugen Cruceru FOTO Pro TV

Angela Bitlan, o studenta in varsta de 19 ani, canta de la 7 ani la festivaluri nationale si internationale, precizand ca a interpretat Imnul chiar si pentru presedintele Romaniei Klaus Iohannis.

Ovidiu Turcu (31 de ani), de profesie web de... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro