Vocea Romaniei 2015 - a treia runda de dueluri: cine sunt ultimii semifinalisti

Vocea Romaniei 2015 - a treia runda de dueluri: cine sunt ultimii semifinalisti

Cristina Stroe si Luciana Stefan FOTO Pro TV In echipa Loredanei, Iulian Selea si Daniel Balan au fost pusi de diva sa cante "Impossible", din repertoriul lui James Arthur. Cristina Popa si Sergiu Ferat FOTO Facebook/ Pro TV In echipa lui Moga, Andreea Oprea si Irina Pelin au fost puse sa cante "Ironic", de la Alanis Morissette. Antonio Fabrizi si Sara Mihali FOTO Facebook/ Pro TV Alin Pascal si Alexandra Mitroi, tot din echipa Loredanei, au cantat "We've Got Tonight", evidentiata de Kenny Rogers si Sheena Easton. Florina Lorena Stoian si Stefan Adrian Tanase FOTO Pro TV Florentina Ciuna si Tincuta Fernea din echipa lui Tudor Chirila au inchis ultimele dueluri cu piesa "Proud Mary", de la Creedence Clearwater Revival.

acum 56 luni (21 Nov 2015)

Dupa trei editii de dueluri intense, urmeaza show-urile live incepand de vinerea viitoare, cand publicul se va reintalni cu concurentii din cele patru echipe formate din cele mai bune voci ale acestui sezon.

Tudor Chirila ii va aduce in semifinale pe Claudia Andas, Armand Murzea, Cristina Lupu, Roxana Morar, Cristina Balan, Daniel Balan, Sabrina Stroe si Tincuta Fernea.

Loredana intra in lupta cu Bogdan Vladau, Cristina Vasopol, Florentina Ciuna, Gabriela Amzaru, Mihai Rait, Iulian Selea, Antonio Fabrizi si Alexandra Mitroi.

Smiley merge spre marele trofeu cu Diana Cazan, Ruxandra Anania, Larisa Ciortan, Michel Kotcha, Nora Denes, Tobi Ibitoye, Sergiu Ferat si Diana Hetea.

Marius Moga ii va aduce in prim-plan in semifinale pe Alex Florea, Andrei Vitan, Tomi Weissbuch, Elvis Silitra, Delia Pitu, Cristina Stroe, Stefan Tanase si Irina Pelin.

Cele mai importante momente:

A treia editie a duelurilor de la Vocea Romaniei, care decide ultimii semifinalisti, a debutat cu duetul dintre Ion Tudor si Ibitoye Tobi, din echipa lui Smiley, care au cantat piesa "What a Wonderful World", a lui Louis Armstrong.

"Cred ca vocile voastre meritau o piesa mai ofertanta, dar nu pot spune ca nu ati dus-o in zona in care ati vrut-o", le-a spus Tudor Chirila. "Vocea lui Tobi i-a dat un plus piesei, dar a sunat bine per total", a zis si Marius Moga. "Nu sunt multumit cum a sunat piesa in seara asta, a sunat mai bine la repetitii", le-a spus Smiley celor doi concurenti, alegand sa mearga in semifinale cu Tobi. Tudor, in schimb, nu a fost salvat de un alt antrenor si a parasit competitia.

Ibitoye Tobi si Ion Tudor FOTO Pro TV

Cristina Stroe si Luciana Stefan, din echipa lui Marius Moga, au continuat seara ultimelor dueluri. Concurentele au reinterpretat piesa hip-hop, orchestrata in stil pop, punandu-si am... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro