Vocea natiunii pe internet - SuperMan se lupta cu TeleorMan

Evident, in alte parti, votul se opreste pentru ca observatorii de la sectia de votare se duc la masa, iar persoanele analfabete provoaca dileme in sectiile de votare.

acum 97 luni (2 Nov 2014)

De asemenea, romanii publica imagini de la cozile unde stau in orasele din Europa - Paris, Bruxelles, Londra, Madrid, Chisinau sau Balti. Entuziasmul romanilor din Diaspora este mare, dar cozile exista si pentru ca nu au fost organizate mai multe sectii de votare, ci doar cateva, majoritatea la Ambasade.

Desi prezenta la vot e mai mica decat in 2009, pe Facebook, Twitter si Instagram entuziasmul este mare. "La Paris e o coada mai mare decat la Dristor Kebab", scrie cineva. De asemenea, am aflat ca la Teleorman, intr-o comuna, au votat 188 de persoane si 37 de persoane pe listele speciale. Evident, in alte parti, votul se opreste pentru ca observatorii de la sectia de votare se duc la masa, iar persoanele analfabete provoaca dileme in sectiile de votare.

Iata cele mai interesante actualizari de pe retelele sociale in ultimele ore. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro