Vladimir Putin, mesaj pacificator catre NATO

In loc sa gaseasca o solutie colectiva si civilizata la problemele internationale, utilizeaza din ce in ce mai des presiunile militare, economice si informationale", a declarat vineri presedintele rus, cu ocazia unei ceremonii de promovare a unui grup de ofiteri la gradul de general, relateaza RIA Novosti in pagina electronica.

acum 97 luni (2 Nov 2014)

Presedintele rus, Vladimir Putin, considera ca Alianta Nord-Atlantica incearca sa distruga echilibrul strategic din lume. Rusia, sustine liderul de la Kremlin, nu va intra intr-o confruntare care ii este impusa de comunitatea internationala. Mesajul a fost lansat cu ocazia intrevederii lui Putin cu ofiteri superiori ai armatei ruse, la Kremlin, consemneaza Mediafax. In loc sa gaseasca o solutie colectiva si civilizata la problemele internationale, utilizeaza din ce in ce mai des presiunile militare, economice si informationale", a declarat vineri presedintele rus, cu ocazia unei ceremonii de promovare a unui grup de ofiteri la gradul de general, relateaza RIA Novosti in pagina electronica.

"Rusia nu va intra intr-o confruntare care ii este impusa cu insistenta. Suntem deschisi unui dialog bazat pe egalitate si respect privind toate subiectele globale si regionale", a adaugat Putin, potrivit agentiei TASS. Astfel, un focar serios de tensiuni se afla in continuare la granitele noastre - in sud-estul Ucrainei", a continuat el. Principalul sau obiectiv este asigurarea suveranitatii tarii, pacea si linistea cetatenilor nostri", a mai spus Putin, adaugand ca este necesara "implementarea tuturor planurilor pentru imbunatatirea Fortelor armate si a altor agentii responsabile cu securitatea nationala". ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro