Vladimir Putin i-a acordat cetatenia rusa actorului Steven Seagal

După anunțul Kremlinului, un internaut a glumit pe Twitter că 'acum că Steven Seagal este cetățean rus, poate că președintele Trump va merge pană la capăt in fuziunea cu Putin și il face pe Seagal ambasador al SUA la Moscova'.

acum 88 luni (3 Nov 2016)

Președintele Vladimir Putin a semnat un ordin prin care ii acordă cetățenia rusă actorului american Steven Seagal, a anunțat Kremlinul intr-un comunicat postat joi pe site-ul său, relatează Reuters citată de Agerpres.

Invitat in decembrie 2015 la o demonstrație de arte marțiale, Seagal a spus că are rădăcini rusești și că iubește această țară.

In ianuarie 2016, Steven Seagal a primit și cetățenia sarbă, după ce a deschis o școală de Aikido la Belgrad și a avut mai multe intalniri cu președintele Tomislav Nikolic și prim-ministrul Aleksandar Vucic.

După anunțul Kremlinului, un internaut a glumit pe Twitter că 'acum că Steven Seagal este cetățean rus, poate că președintele Trump va merge pană la capăt in fuziunea cu Putin și il face pe Seagal ambasador al SUA la Moscova'. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro