Vladimir Putin, felicitat de catre Dodon cu ocazia aniversarii a 65 de ani: Sunteti un remarcabil om de stat

Vladimir Putin, felicitat de catre Dodon cu ocazia aniversarii a 65 de ani: Sunteti un remarcabil om de stat

"Imi exprim speranta ca activitatea Dumneavoastra prodigioasa si experienta enorma pe care ati dobindit-o exercitind functia de Presedinte al tarii, fermitatea si caracterul energic de care dati dovada, vor contribui si de acum incolo la prosperarea Rusiei, la cresterea puterii si a potentialului ei economic pentru prezentul si viitorul poporului rus", a mai adaugat Igor Dodon.

acum 30 luni (7 Oct 2017)

"Am avut marea onoare sa comunic si sa colaborez cu Domnia Voastra - remarcabil om de stat, dotat cu puternicul simt al raspunderii in fata poporului sau, perseverent in realizarea scopurilor propuse si consecvent in apararea intereselor Statului Rus in spatiul geopolitic mondial", a mentionat Igor Dodon in mesajul sau de felicitare. Am certitudinea ca Moldova si Rusia, in pofida diferitelor obstacole de ordin intern si extern, vor pleda si in continuare pentru o cooperare multilaterala mai strinsa, care va contribui la sporirea bunastarii popoarelor noastre".

"Imi exprim speranta ca activitatea Dumneavoastra prodigioasa si experienta enorma pe care ati dobindit-o exercitind functia de Presedinte al tarii, fermitatea si caracterul energic de care dati dovada, vor contribui si de acum incolo la prosperarea Rusiei, la cresterea puterii si a potentialului ei economic pentru prezentul si viitorul poporului rus", a mai adaugat Igor Dodon. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro