Vladimir Draghia e castigatorul Exatlon: promisiunea emotionanta pe care i-a facut adversarului sau

Vladimir Draghia e castigatorul Exatlon: promisiunea emotionanta pe care i-a facut adversarului sau

Cel mai important lucru pe care il poti face cu banii este sa ii oferi!", a declarat Vladimir, explicand ca nu a dorit sa anunte de la inceputul competitiei decizia de a dona banii, pentru a nu se interpreta ca ar vrea sa ajunga, prin aceasta declaratie, la inimile celor de acasa, castigandu-le voturile. De asemenea, concurentul a incurajat si telespectatorii emisiunii sa faca acte de caritate in viitor, mentionand ca daca el, care a trecut prin probe dure si soliciante, a putut face asta, sigur pot dona si cei de acasa: "Daca am putut eu sa fac asta dupa cinci luni de suferinta, sigur pot face acest lucru si cei de acasa."

acum 21 luni (24 May 2018)

Vladimir Draghia, fost inotator de performanta, a fost desemnat de telespectatori castigatorul primului sezon al reality show-ului "Exatlon". Ultimul ramas in competitie din echipa "Faimosilor", Draghia a luptat in marea finala din Republica Dominicana cu "razboinicul" Ionut Sugacevschi, care a fost extrem de dezamagit ca a pierdut.

Castigatorul "Exatlon" si-a tinut promisiunea facuta de nenumarate ori in timpul show-ului: va dona in intregime cei 100.000 de euro primiti in urma victoriei. Mai mult decat atat, Vladimir Draghia a reusit sa emotioneze inca o data telespectatorii in momentul in care i-a spus lui Ionut ca va suporta toate cheltuielile legate de nunta lui. "Razboinicul" a marturisit inainte de anuntarea castigatorului ca daca va reusi sa intre in posesia premiului isi doreste o nunta ca in povesti. "Eu ma ocup de toate cheltuielile de nunta. Iti promit ca o sa ma ocup de tot. In ceea ce priveste restul banilor, Vladimir Draghia a precizat ca vor ajunge la MagiCamp, organizatie care ajuta copiii bolnavi de cancer. Castigatorul "Exatlon" a recunoscut ca la inceputul concursului s-a gandit sa doneze doar jumatate din suma, in cazul in care ar fi castigat, insa ulterior s-a razgandit si a decis sa ofere toti banii. Cel mai important lucru pe care il poti face cu banii este sa ii oferi!", a declarat Vladimir, explicand ca nu a dorit sa anunte de la inceputul competitiei decizia de a dona banii, pentru a nu se interpreta ca ar vrea sa ajunga, prin aceasta declaratie, la inimile celor de acasa, castigandu-le voturile. De asemenea, concurentul a incurajat si telespectatorii emisiunii sa faca acte de caritate in viitor, mentionand ca daca el, care a trecut prin probe dure si soliciante, a putut face asta, sigur pot dona si cei de acasa: "Daca am putut eu sa fac asta dupa cinci luni de suferinta, sigur pot face acest lucru si cei de acasa."

Nascut in Galati, Vladimir Draghia a devenit cunoscut datorita interpretarii din serialul "Narcisa Salbatica", d... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro