Vlad Voiculescu, despre retragerea lui Bodog: "O decizie foarte intarziata, dar inteleapta. El lasa in urma cateva straturi suplimentare de minciuna"

Vlad Voiculescu, despre retragerea lui Bodog:

Lasa in urma mii de pacienti fara medicamente, comisii de specialitate politizate, achizitii centralizate anulate sau intarziate, zeci de argati ai partidului in posturi cheie in tot sistemul de achizitii, proiecte de spitale intarziate, un minister inca si mai slabit, reguli stricate sau neaplicate si zeci de mii de medici si studenti descurajati si scarbiti", scrie Vlad Voiculescu pe Facebook.

acum 38 luni (26 Jan 2018)

Lasa in urma mii de pacienti fara medicamente, comisii de specialitate politizate, achizitii centralizate anulate sau intarziate, zeci de argati ai partidului in posturi cheie in tot sistemul de achizitii, proiecte de spitale intarziate, un minister inca si mai slabit, reguli stricate sau neaplicate si zeci de mii de medici si studenti descurajati si scarbiti", scrie Vlad Voiculescu pe Facebook. Fostul ministru al Sanatatii spune ca, mai presus de toate acestea, insa, Florian Dorel Bodog "lasa in urma cateva straturi suplimentare de minciuna, delasare si dispret pentru tot ce este inca adevar, profesionalism, bunatate, demnitate si speranta in sistemul de sanatate romanesc". Florian Bodog a anuntat vineri, inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD in care va fi stabilita componenta noului guvern, ca nu isi va depune candidatura pentru un alt mandat la Ministerul Sanatatii. Va asigur ca voi sustine neconditionat persoana care va prelua portofoliul si ca ma voi asigura ca toate proiectele bune incepute vor continua", a declarat Florian Bodog inaintea sedintei CEx. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro