Vlad Voiculescu a semnat pentru USR: Romania se schimba si clasa politica trebuie sa se schimbe de asemenea

Vlad Voiculescu a semnat pentru USR: Romania se schimba si clasa politica trebuie sa se schimbe de asemenea

In clipul postat de Nicusor Dan, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si fostul secretar de stat din Ministerul Muncii, Valeriu Nicolae, semneaza listele USR, pentru ca formatiunea sa candideze la alegerile parlamentare.

acum 92 luni (9 Oct 2016)

In clipul postat de Nicusor Dan, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si fostul secretar de stat din Ministerul Muncii, Valeriu Nicolae, semneaza listele USR, pentru ca formatiunea sa candideze la alegerile parlamentare. Intrebat de ce semneaza pentru USR, Voiculescu a raspuns: "Pentru ca Romania se schimba si clasa politica trebuie sa se schimba de asemenea.

Presedintele Uniunii Salvati Romana (USR), Nicusor Dan, a spus, pe 20 septembrie, ca va anunta numele candidatilor pentru parlamentare in ultimele zile de depunere a listelor si ca inca oscileaza daca va renunta la mandatul sau de consilier general al municipiului Bucuresti in favoarea unui eventual mandat in Parlament.

"Am nominalizat trei persoane care se incadreaza in tipul de oameni pe care ii asteptam la USR si care se potrivesc cu ce asteptam noi la USR. Pentru ca nu e corect fata de cei cu care vorbim", a spus Nicusor Dan, intr-o conferinta de presa. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro