Vlad Plahotniuc, noul presedinte al Partidului Democrat din Moldova: "Oamenii isi doresc politicieni de actiune, nu demagogi"

Vlad Plahotniuc, noul presedinte al Partidului Democrat din Moldova:

Vlad Plahotniuc a fost propus la functia de presedinte al PDM de catre fostul lider al formatiunii, Marian Lupu. M-am gandit mult cum am trebui noi sa ne pozitionam si ce ar trebui sa facem ca sa marim numarul de sustinatori ai PDM.

acum 91 luni (24 Dec 2016)

Vlad Plahotniuc a fost propus la functia de presedinte al PDM de catre fostul lider al formatiunii, Marian Lupu. "Oamenii isii doresc politicieni de actiune, nu demagogi...De fiecare data cand plecam la un drum nou eu evaluam scopul si mijloacele cu care sa realizez acest scop. Nu-mi puteam permite sa preiau conducerea PDM, fara ca dumneavoastra sa aveti posibilitatea sa analizati scopul meu si cu ce proiect as veni la conducerea PDM. M-am gandit mult cum am trebui noi sa ne pozitionam si ce ar trebui sa facem ca sa marim numarul de sustinatori ai PDM. Dupa multe optiuni pe care le-am examinat am inteles ca solutia e simpla - cel mai bun loc pe care PD trebuie sa-l ocupe nu este pe scena politica, dar trebuie odata sa ne coboram printre oameni, sa nu mai privim de sus. Cand un partid are posibilitatea sa faca asta, daca nu atunci cand este la guvernare", a declarat Vlad Plahotniuc Prim-ministrul Republicii Moldova, democratul Pavel Filip, a fost ales in calitate de vicepresedinte al formatiunii. Au fost prezenti invitati din partea si altor partide politice, reprezentanti ai mediului academic si cultural, precum si reprezentanti ai corpului diplomatic acreditat la Chisinau. De asemenea, printre invitati s-a enumerat si secretarul general al Internationalei Socialiste, Luis Ayala, fostul premier roman, Victor Ponta, precum si alti oficiali din Romania, Ucraina si Georgia.

Amintim ca Marian Lupu si-a depus mandatul de presedinte al Partidului Democrat la sedinta Consiliului Politic din 10 decembrie 2016. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro