Vlad Cosma sustine ca are dovezi privind influentarea martorilor de DNA

In sprijinul acestor afirmatii, Vlad Cosma a venit cu doua fotografii despre care sustine ca reprezinta dovada ca un politist de la DNA Ploiesti se afla in camera de la Inalta Curte in care el ar fi trebuit sa faca o marturie, pentru a-i influenta declaratia.

acum 72 luni (18 Feb 2018)

In sprijinul acestor afirmatii, Vlad Cosma a venit cu doua fotografii despre care sustine ca reprezinta dovada ca un politist de la DNA Ploiesti se afla in camera de la Inalta Curte in care el ar fi trebuit sa faca o marturie, pentru a-i influenta declaratia. seful DNA Ploiesti, Lucian Onea) ca nu mai vreau si, pentru a ma determina sa sustin in instanta declaratia, m-a trimis intr-o camera a martorilor protejati cu doamna Gabriela Florea (politist DNA Ploiesti) pentru a ma influenta", a declarat Vlad Cosma la Antena 3. Din spusele sale, politista DNA nu ar fi trebuit sa se afle in acea camera si se ascundea de camera video care transmitea imaginile in instanta. Cand martorii sunt audiati la Inalta Curte, ei (politistii DNA) stau ascunsi sa nu fie filmati de judecatori ca influenteza martorii. Mi se pare grav ca acesti politisti si procurori din plangerea mea nu se multumesc cu fabrica declaratiilor in sediul lor, ci au acest tupeu de a merge inclusiv in instanta pentru a ticlui si acolo declaratiile, sa fie siguri ca niste oameni sunt condamnati. In acest timp, dansa statea pe WhatsApp cu Onea si spunea ca eu nu vreau sa declar ce le trebuie lor", a continuat acuzatiile Vlad Cosma.

El a acuzat ca ii erau prezentate dinainte intrebarile pe care urma sa le primeasca si ca era instruit cum trebuie sa raspunda in prezenta avocatilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro