Viziunile parintelui Argatu: "Azi tara noastra e condusa de atei. Fetele noastre sunt vandute de te miri cine"

Viziunile parintelui Argatu:

Va recomandam si: Invataturile parintelui Ilarion Argatu: ce ii invata pe oameni sa faca pentru a le merge bine lunea Invataturile duhovnicilor despre rugaciunea corecta - cat sa cerem de la Dumnezeu si cum trebuie sa multumim pentru ceea ce primim Parintele Arsenie Boca si cele zece mari invataturi despre taina rugaciunii.

acum 84 luni (6 Mar 2017)

O parte din aceste viziuni au fost cuprinse in lucrarea Pr.

"De la revolutie incoace s-a intors totul pe dos. Nu mai este rusine, nu mai este mila, dragostea s-a imputinat si va fi si mai rau. Daca aceasta revolutie pornea de la lumina, reuseam noi, dar asa, a pornit de la intuneric, de la reformatul acela si ca sa fie bine trebuie o contra revolutie.

Goliciunile pe care le vedeti peste tot: in ziare, reviste, la televizor, sunt puse special ca omul vazandu-le sa-i strici mintea, iar violenta pe care o arata ei in film sau la stiri e pusa special ca sa-i strice omului inima si odata castigate acestea poti sa-l conduci pe om cum vrei.

Va mai aduceti aminte de Stefan cel Mare, de Constantin Brancoveanu, un crestin adevarat, ca sa nu ne calce turcii in picioare credinta noastra ortodoxa si-a sacrificat proprii lui copii. Fetele noastre sunt vandute de te miri cine, la turci pentru desfranare.

Parintele Argatu a mai spus ca vor intampla urmatoarele:

1. " Viata de familie va fi la pamant". " La vremea de apoi: ne vom tine cu mana de burta si ne vom uita la cer". "La vremea de apoi, curvia va fi la drumul mare, in ziua mare fara nici un fel de rusine". "La vremea de apoi, vor fi lacrimi in toate casele si griji in servici". "La vremea de apoi, se vor sili dracii sa ia la ei si pe cei care sunt scrisi in cartea vietii".

Parintele Ilarion, pe numele sau de botez, Ioan, s-a nascut la 2 august 1913, in localitatea Valea Glodului, comuna Vulturesti, judetul Suceava, si a trecut in nefiinta la 11 mai 1999, la Manastirea Cernica. Preot ortodox, renumit pentru slujbele de exorcizare pe care le-a tinut in Europa si America, dupa 1990, parintele Argatu a fost deshumat in 2005, iar trupul sau a fost gasit aproape intact. Arhimandritul Ilarion Argatu a trecut la cele vesnice la data de11 mai 1999, la varsta de 86 ani.

Va recomanda... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro