Vitamina D reduce depresia si intareste oasele. Unde o poti gasi

Vitamina D reduce depresia si intareste oasele. Unde o poti gasi

Laptele de vaca - un pahar pe zi - este de asemenea o solutie de a introduce vitamina D in corp, mai ales cel fortificat, la fel si laptele de soia si cel de orez.

acum 56 luni (8 Mar 2016)

Problema cu vitamina D ar fi aceea ca nu este de gasit in foarte multe alimente, astfel ca suntem nevoiti sa apelam la suplimentele alimentare. Daca am putea sta la soare timp de 20 de minute in fiecare zi am putea primi de la corpul nostru suficienta vitamina D, apreciaza dr. Inainte de a apela la suplimentele alimentare ar fi bine sa vedem care sunt acele alimente pe care ne putem baza pentru a avea oase tari si buna dispozitie. 100 de grame de peste asigura aproape 10 micrograme de vitamina, adica aproape toata doza zilnica de care avem nevoie. Laptele de vaca - un pahar pe zi - este de asemenea o solutie de a introduce vitamina D in corp, mai ales cel fortificat, la fel si laptele de soia si cel de orez.

Multe sortimente de sucuri de portocale contin suplimentar si vitamina D astfel ca si acestea pot fi o varianta atunci cand cerul e acoperit de nori perioade lungi de timp. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro