Violul care a oripilat un sat din Vaslui. Un adolescent a batjocorit-o pe mama prietenului sau: "Lupta a durat 10 minute, iar raportul sexual 2-3 minute"

Violul care a oripilat un sat din Vaslui. Un adolescent a batjocorit-o pe mama prietenului sau:

Un adolescent de 17 ani, din localitatea vasluiana Corni - Albesti, este autorul unui viol comis asupra unei femei de 40 de ani, din localitatea Vutcani, chiar in casa acesteia, la putin timp dupa ce sotul ei a plecat la munca. Inculpatul a mers in camera situata in partea de sud a locuintei unde de pe un sifonier a luat un telefon mobil marca "Samsung" de culoare neagra si o bancnota de 100 lei care era sub telefonul in cauza", se precizeaza in rechizitoriul procurorilor. Copila de 4 ani plangea Satisfacut, adolescentul a luat telefonul, incarcatorul si suma de 100 de lei si a parasit locuinta persoanei vatamate dupa care a incuiat usa de acces in holul locuintei, lasand-o pe acesta in interior.

acum 82 luni (30 Mar 2016)

Un adolescent de 17 ani, din localitatea vasluiana Corni - Albesti, este autorul unui viol comis asupra unei femei de 40 de ani, din localitatea Vutcani, chiar in casa acesteia, la putin timp dupa ce sotul ei a plecat la munca. Femeia batjocorita are trei copii minori si un baiat de 23 de ani care traieste in concubinaj cu matusa agresorului. Ajuns la destinatie, l-a ajutat pe sotul femeii sa inhame caii la caruta si dupa ce acesta a plecat la stana unde lucre a ramas doar cu femeia si fiica acesteioa de 4 ani.

"Inculpatul, profitand de faptul ca membrii familei sunt plecati, a intrat in bucataria locuintei unde se afla persoana vatamata careia i-a spus ca l-a rugat fiul sau sa-i ia telefonul mobil sa-l duca la un prieten din sat. Inculpatul a mers in camera situata in partea de sud a locuintei unde de pe un sifonier a luat un telefon mobil marca "Samsung" de culoare neagra si o bancnota de 100 lei care era sub telefonul in cauza", se precizeaza in rechizitoriul procurorilor.

Ulterior, inculpatul a mers in bucatarie unde se afla femeia, i-a aratat acesteia telefonul dar nu si suma sustrasa, au iesit amandoi in curte, dupa care inculpatul a plecat luand cu el si o sacosa in care se gaseau si obiectele cerute de catre fiul persoanei vatamate. La scurt timp, inculpatul si-a adus aminte ca nu a luat si un incarcator de telefon si s-a intors din drum. Agresorul purta manusi

Potrivit rechizitoriului, tanarul a profitat ca femeia era intoarsa cu spatele la el inculpatul a sarit pe ea, a izbit-o pe patul situat intre soba si sifonier si i-a cerut acesteia sa intretina relatii sexuale, insa acesta l-a refuzat categoric. Vazand ca persoana vatamata a inceput sa tipe si sa se smuceasca din mainile lui, inculpatul i-a pus mainile la gura timp in care acesta a incercat sa-l muste de maini insa nu a reusit deoarece inculpatul purta manusi.

La un moment dat persoana vatamata a reusit sa-l muste d... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro