Violoncelistul Adrian Naidin revine pe scena, dupa incidentul in care mascatii au descins in casa in care locuia

Spectatorii vor putea sa asculte melodii compuse de artist in ultimii trei ani, cateva melodii compuse in perioada de convalescenta si, pentru ca este a doua zi de Craciun, cateva colinde, unele dintre ele culese sau compuse chiar de Adrian. Reprezentantii Politiei Romane spun ca politistii antidrog care au facut perchezitiile i-au spus violoncelistului Adrian Naidin ca nu au treaba cu el, dar la scurt timp dupa discutie acesta a sarit de la etajul unu al imobilului in care locuia si unde anchetatorii au descins pentru ca il vizau pe proprietarul imobilul, suspectat ca este liderul unei retele de traficanti de droguri.

acum 78 luni (29 Nov 2016)

Concert a doua zi de Craciun

La finalul lunii septembrie artistul Adrian Naidin a trecut printr-o mare incercare a vietii, o incercare care i-a pus viata in pericol, iar urmarile il puteau face sa spuna adio muzicii. Artistul se afla in acel moment intr-una dintre cele mai bune perioade ale carierei sale si urma sa lanseze in cadrul unui concert la Teatrul National din Bucuresti primele elemente importante de comunicare ale proiectelor sale artistice, spectacolul intitulandu-se sugestiv, AdrianNaidin.ro. Credinta si vointa lui Adrian au fost puternice si el a reusit, chiar si nerefacut total, sa isi reia activitatea muzicala si sa reprogrameze spectacolul amanat din 10 octombrie, in data de 26 decembrie.

Spectatorii vor putea sa asculte melodii compuse de artist in ultimii trei ani, cateva melodii compuse in perioada de convalescenta si, pentru ca este a doua zi de Craciun, cateva colinde, unele dintre ele culese sau compuse chiar de Adrian.

Cine urca pe scena cu Adrian Naidin

Alaturi de Adrian Naidin, pe scena, se vor afla artisti cu care acesta colaboreaza de mai multi ani, precum Catalina Naidin, Ionut Micu si Adrian Andrei.

Catalina Naidin (vioara si voce) a absolvit Academia de Muzica Gheoghe Dima din Cluj, specializarea Pedagogie Muzicala, ocupa in prezent postul de director al Centrului Muzical Naidin Concerts. A fost indrumat, inca de la varsta de 14 ani, de Ovidiu Lipan Tandarica. In prezent este liderul formatiei RIT, a carui gen de muzica este un amalgam de muzica rock si etno.

Adrian Andrei (chitara) este compozitor, chitarist si profesor de chitara la Scoala Gimnaziala de Arte nr.3 din Bucuresti. A obtinut premii la cele mai importante concursuri de chitara din tara si a sustinut numeroase recitaluri atat solo cat si impreuna cu fratii sai, Constatin si Aurelian, cu care formeaza trio-ul de chitare intitulat Trio Andrei. De mai bine de doi ani,... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro