Violetta, noua Hannah Montana de la Disney, vine in Romania: "Fanii canta piesele in spaniola, e incredibil"

Considerat prima "telenovela" pentru copii, serialul "Violetta" a atras telespectatorii cu povestea unei tinere talentate care revine in orasul natal, Buenos Aires, dupa ce a trait cativa ani in Europa, si reuseste sa faca fata provocarilor si schimbarilor dramatice din viata de adolescenta, pe acorduri muzicale si in ritm de dans. Dar ceea ce vreau sa fac este sa invat sa cant si sa dansez si mai bine si sa devin o actrita buna. Mercedes Lambre: Este destul de dificil pentru moment sa am si o cariera in muzica, imi place sa fiu si actrita, si dansatoare si cantareata. Informatii despre "Violetta Live": In timpul unui spectacol, artistii schimba peste 75 de costume: 13 costume pentru Martina Stoessel 50+ pentru restul actorilor 9 costume pentru dansatori 5 pentru muzicieni 11 perechi de pantofi pentru Martina Stoessel In total, sunt folosite peste 70 de perechi de pantofi pentru actori, dansatori si muzicieni Zece camioane sunt utilizate pentru a calatori cu turneul in Europa Dureaza aproximativ 14 ore pentru a pregati spectacolul in fiecare locatie Pentru a demonta elementele tehnice dupa terminarea ultimului spectacol din fiecare oras sunt necesare, in medie, 6,5 ore Turneul va calatori peste 13.000 km intre 24 de orase din 9 tari in primavara anului 2015 In cadrul turneului vor fi sustinute peste 107 spectacole in 38 de orase din 12 tari din Europa, in 2015 Sistem HD LED de 240 m2 cu 3 ecrane LED curbate mobile Zboruri si efecte vizuale spectaculoase - zapada, 4.500 kg de confetti si 20.000 kg materiale pirotehnice vor fi utilizate in cadrul turneului, in perioada ianuarie-martie Peste 120 de persoane - protagonistii serialului, dansatori, instrumentisti, echipa de productie a turneului - calatoresc pentru a pune in scena fiecare spectacol programat.

acum 55 luni (31 Aug 2015)

Pe 2 septembrie, fanii romani ai serialului "Violetta" au sansa sa-si vada artistii preferati interpretand live, in Piata Constitutiei, cele mai indragite melodii din cele trei sezoane.

Martina Stoessel: Sunt trei ani de cand romanii cunosc distributia serialului "Violetta", unii dintre ei au calatorit la concertele noastre din Spania sau Italia pentru a ne vedea. Dupa o lunga asteptare venim la voi sa cantam si sa va vedem! Abia asteptam sa ii vedem si sunt sigura ca si restul colegilor mei sunt entuziasmati. Am observat ca fanii din Romania canta piesele noastre in spaniola, desi ne-am fi asteptat sa le cante in engleza.

Jorge Blanco: Vrem sa le daruim dragostea cu care ei ne-au rasplatit in toti acesti ani.

Jorge Blanco: Da, dar nu resimtim presiunea responsabilitatii, e mai mult o oportunitate de a le arata ca pot face ceea ce isi doresc daca o fac cu iubire, cu pasiune si cu devotament. Trebuie sa faca totul cu dragoste si pasiune! Este incredibil cum poti sa te apropii de oameni prin muzica si sa le inspiri anumite valori.

Jorge Blanco si Martina Stoessel FOTO Disney

Va deranjeaza faptul ca publicul va percepe drept Violetta si Leon, nu ca Martina si Jorge? Fanii au conturi de Facebook, de Instagram, si asa ne cunosc numele reale. Atunci cand ne astepta, de exemplu, in fata hotelului pentru autografe, ne privesc drept Tiny si Jorge, nu ne confunda cu personajele. Exista, desigur, si un grup mai tanar de fani care nu inteleg aceasta diferenta, dar ceilalti ne stiu numele, mai ales aici in Europa.

Copiii devin atasati de noi si invata din intamplarile noastre

Jorge Blanco, actor

"Violetta", prima telenovela pentru copii care a cucerit lumea

Actorii din "Violetta" au cucerit inimile audientei tinere din Romania in ultimii doi ani, serialul ocupand prima pozit... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro