Violente si arestari in Stuttgart

Violente si arestari in Stuttgart

Peste 400 de persoane au ajuns in custodia politiei pentru ca au incercat sa blocheze accesul la intalnirea partidului Alternativa Pentru Germania. Partidul Alternativa Pentru Germania a fost creat in 2013 cu o agenda clara pentru iesirea tarii din zona euro.

acum 50 luni (30 Apr 2016)

Peste 400 de persoane au ajuns in custodia politiei pentru ca au incercat sa blocheze accesul la intalnirea partidului Alternativa Pentru Germania.

Protestatarii cu simpatii la stanga esicherului politic au incercat sa previna desfasurarea conferintei partidului Alternativa Pentru Germania. Au aruncat cu pietre si fumigene, au incercat sa sparga cordonul politiei si sa impiedice participantii sa intre in sala de conferinte din Stuttgart.

400 de persoane turbulente au fost arestate, a declarat un oficial al politiei germane, citat de TVR.

Conferinta Alternativei Pentru Germania are ca scop adoptarea unui nou manifest explicit anti-Islam, ce contine, printre altele, propuneri pentru interzicerea valului islamic si a minaretelor pe teritoriul Germaniei.

Partidul Alternativa Pentru Germania a fost creat in 2013 cu o agenda clara pentru iesirea tarii din zona euro. Din 2015, partidul este condus de tanara Fraucke Petry iar la alegerile de luna trecuta a ajuns in 3 parlamente regionale cu o platforma impotriva refugiatilor. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro