Violenta in trafic: un taximetrist nervos a lovit cu masina un client sirian

Violenta in trafic: un taximetrist nervos a lovit cu masina un client sirian

"Mijlocul si modul de actionare al inculpatului era apt pentru a suprima viata" Sirianul a suferit leziuni traumatice in regiunea lombara, a mainii drepte si a capului, pentru a caror vindecare a avut nevoie de 2-3 zile de ingrijiri medicale, dar procurorii l-au trimis in judecata pe taximetrist pentru tentativa la omor, considerand ca gestul sau a fost iresponsabil si se putea termina mult mai rau. Faptul ca persoana vatamata a suferit leziuni minore nu se datoreaza mijlocului folosit de inculpat si modului in care a savarsit infractiunea, ci doar sansei persoanei vatamate de a nu se lovi foarte tare si cu o parte vitala a corpului de autoturism si ulterior de pavajul de beton.

acum 60 luni (11 Apr 2016)

Oamenii legii au fost sesizati ca, pe 18 februarie 2016, o persoana a fost lovita cu masina in apropierea unei statii Peco din Galati si apoi a disparut de la locul faptei. Politistii au verificat imaginile inregistrate de camerele de supraveghere ale benzinariei si au refacut filmul intamplarii.

Cetateanul sirian Alferdawi Huzifah a sunat la un dispecerat de taxi si a cerut o masina, care sa il transporte de la Galati la Braila. Comanda a fost acceptata de Nicu Florin Dediu, care i-a spus sirianului ca un drum la Braila inseamna alte tarife de transport, iar acesta a acceptat.

Taximetristul a declarat ulterior in fata procurorilor ca sirianul i s-a parut "suspect" si i-a cerut o parte din banii pentru deplasarea la Braila in avans.

Si-a iesit din minti dupa ce i-a trantit portiera

Discutia a degenerat rapid si, dupa un schimb de replici cu taximetristul, cetateanul strain a coborat din masina, trantind portiera.

Ulterior, a iesit la iveala faptul ca Nicu Florin Dediu si Alferdawi Huzifah s-au jignit reciproc, iar de aici si pana la cele intamplate nu a mai fost decat un pas. M-am uitat spre el, daca are sau nu ceva si, cand l-am vazut ca era ridicat, mi-am continuat deplasarea, indreptandu-ma spre un service auto, in zona IC FRimu, ca sa schimb cureaua la alternator", sustine Nicu Florin Dediu.

"Mijlocul si modul de actionare al inculpatului era apt pentru a suprima viata"

Sirianul a suferit leziuni traumatice in regiunea lombara, a mainii drepte si a capului, pentru a caror vindecare a avut nevoie de 2-3 zile de ingrijiri medicale, dar procurorii l-au trimis in judecata pe taximetrist pentru tentativa la omor, considerand ca gestul sau a fost iresponsabil si se putea termina mult mai rau.

"Chiar daca in urma lovirii de catre inculpat cu autoturismul consecintele suferite de partea va... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro