Violatorul in serie care a terorizat Italia este din Constanta. Batea femeile, le viola si le lega de maini si de picioare

Violatorul in serie care a terorizat Italia este din Constanta. Batea femeile, le viola si le lega de maini si de picioare

Politia italiana a prezentat actul de identitate al celui pe care il acuza de savarsirea a trei violuri urmate de talharie pe via Salaria din zona Prati Fiscali, Roma, zona unde cele trei femei obisnuiau sa se prostitueze.

acum 74 luni (10 Oct 2017)

Politia italiana a prezentat actul de identitate al celui pe care il acuza de savarsirea a trei violuri urmate de talharie pe via Salaria din zona Prati Fiscali, Roma, zona unde cele trei femei obisnuiau sa se prostitueze. Este vorba de constanteanul Cristi Popa, in varsta de 25 de ani.

Procurorii italieni sustin ca tanarul a savarsit faptele in intervalul 20 septembrie - 5 octombrie, folosind aceeasi metoda de a actiona: batea femeile, le lega de maini, le viola si le deposeda de bunuri, apoi le lega si de picioare ca sa nu poata fugi.

Tot pe seama lui Cristi Popa anchetatorii mai pun un viol al unei femei de 56 de ani, fara adapost, care statea in parcul din Villa Borghese. Fapta s-ar fi petrecut pe 18 septembrie, iar modul de a actiona este similar cu cele trei cazuri de pe via Salaria. In actiunile sale, conform inregistrarilor video, constanteanul folosea un scuter negru, de altfel asa a putut fi identificat in trafic de catre politisti.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro