Violata de doua ori de acelasi barbat. Agresorul a fost prins la 6 ani de la prima agresiune si la 9 ani dupa a doua fapta

Violata de doua ori de acelasi barbat. Agresorul a fost prins la 6 ani de la prima agresiune si la 9 ani dupa a doua fapta

Matei Dumitru (42 de ani), un infractor notoriu din localitatea vasluiana Ivesti, cu antecedente penale pentru furturi si viol, a fost trimis recent in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad, fiind acuzat de viol si violare de domiciliu, fapte comise in decembrie 2008. In mai 2008, barbatul, aflat in stare de ebrietate, a patruns in locuinta femeii de 32 de ani, care locuia cu mama sa, in varsta de 70 de ani.

acum 82 luni (11 May 2017)

Matei Dumitru (42 de ani), un infractor notoriu din localitatea vasluiana Ivesti, cu antecedente penale pentru furturi si viol, a fost trimis recent in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad, fiind acuzat de viol si violare de domiciliu, fapte comise in decembrie 2008.

Procurorii barladeni au finalizat atat de tarziu ancheta pentru ca rezultatele ADN care l-au incriminat pe faptas abia anul acesta le-au parvenit.

In mai 2008, barbatul, aflat in stare de ebrietate, a patruns in locuinta femeii de 32 de ani, care locuia cu mama sa, in varsta de 70 de ani. Furios de curajul femeii cu handicap, agresorul le-a luat la bataie pe amandoua, apoi a imobilizat fiica si a batjocorit-o.

Suspect, insa liber pentru al doilea viol

Desi s-a aflat in cercul de suspecti inca din mai 2008, Matei Dumitru nu si-a recunoscut faptele, astfel ca anchetatorii au trebuit sa astepte rezultatele ADN. In timp ce politistii asteptau rezultatele, barbatul cercetat in stare de libertate pentru violul din luna mari, a atacat din nou cele doua femei.

Potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad, pe 21 decembrie 2008, Matei Dumitru a mers impreuna cu doi amici in municipiul Barlad, situat la cativa kilometri de sat, unde, la un bar din zona garii, a consumat bauturi alcoolice. La miezul noptii cei trei au plecat cu o masina in comuna Ivesti unde au continuat sa consume bauturi alcoolice la o discoteca din sat. La un moment dat, Dumitru a parasit locatia, spunandu-le martorilor ca merge sa se odihneasca deoarece a doua zi urma sa plece la o sora de a sa din municipiul Bistrita Nasaud.

Femeile au iesit afara tipand, insa fiind noapte nu le-a auzit nimeni

"Trecand prin dreptul locuintei persoanei vatamate, despre care stia ca este o persoana cu handicap psihic si pe care in luna mai a aceluiasi an a fortat-o sa ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro