Vinul, cafeaua si ceaiul, aliati pentru sanatate

Vinul, cafeaua si ceaiul, aliati pentru sanatate

Si iaurtul functioneaza Cercetarea coordonata de profesorul de genetica umana Dr. Cisca Wijmenga de la Universitatea din Groningen (Olanda) sugereaza ca o ceasca de cafea sau de ceai si un pahar de vin pot ajuta la mentinerea nivelului de bacterii "bune" in organism.

acum 77 luni (7 May 2016)

Daca pana acum ti s-a spus ca vinul, cafeaua si ceaiul nu sunt indicate pentru o sanatate de fier, studii recente contrazic ipoteza. Toate aceste bauturi sunt legate de sporirea numarului de bacterii intestinale sanatoase. Ca atare, daca nu consumam alcool sau cafea, riscam sa ne imbolnavim, arata cele mai recente studii preluate, din Revista Science, de publicatia Daily Mail.

Si iaurtul functioneaza

Cercetarea coordonata de profesorul de genetica umana Dr. Cisca Wijmenga de la Universitatea din Groningen (Olanda) sugereaza ca o ceasca de cafea sau de ceai si un pahar de vin pot ajuta la mentinerea nivelului de bacterii "bune" in organism.

De asemenea, persoanele care consuma regulat iaurt sau lapte batut au o mai mare diversitate de bacterii intestinale, a mai relevat aceeasi cercetare.

Spre deosebire de alte studii, cercetarea s-a concentrat asupra oamenilor sanatosi, mai degraba decat a celor suferinzi de anumite boli, ca parte a programului LifeLines, care monitorizeaza starea de sanatate a 165.000 de locuitori din nordul Olandei. Citeste si:

+Dr. Florin Ioan Balanica: "Ne comportam de parca maine mancarea s-ar ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro