Vino si tu pe 28 mai 2016 la cea mai mare lectie de resuscitare!

Vino si tu pe 28 mai 2016 la cea mai mare lectie de resuscitare!

Alaturi de alti peste 12.000 de romani, vei participa la cel mai mare curs de resuscitare si vei intra in Cartea Recordurilor! Evenimentul "Record pentru viata - 110 ani de SALVARE a VIETII" este organizat de Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov.

acum 63 luni (9 May 2016)

Daca vrei sa inveti cele mai simple manevre care fac diferenta intre viata si moarte, vino sambata, 28 mai 2016, pe Arena Nationala. Alaturi de alti peste 12.000 de romani, vei participa la cel mai mare curs de resuscitare si vei intra in Cartea Recordurilor!

Evenimentul "Record pentru viata - 110 ani de SALVARE a VIETII" este organizat de Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov. La cursul-record, fiecare participant va aplica pe un manechin procedura standard de 30 compresii cardiace si 2 insuflari pulmonare. Vor fi prezenti si 600 de instructori atestati. Performanta cursantilor va fi recunoscuta ca record mondial de catre specialistii Guinness World Records (GWR). Astfel, se pot evita situatii tragice, precum cazul recent de pe Stadionul Dinamo: moartea fotbalistului Patrick Ekeng. In plus, in anul 2015, la nivelul Capitalei si al judetului Ilfov s-au inregistrat 2.750 de cazuri de stop cardio-respirator, fiind salvate 108 vieti. Rata de succes a fost de 3,92 la suta, iar aceasta statistica ne arata cat de grava este situatia", spune dr. Cristian Grasu, presedintele Societatii de Salvare Bucuresti. Citeste si:

+TRAGEDIE la Dinamo - FC Viitorul. Derby marcat de lupta surda si rare ...

+Istoria "fabricii de ascultare" Tonola, un loc mostenit de SRI de la ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro