Vinetele scad colesterolul si ajuta la mentinerea greutatii. Cum trebuie gatite ca sa nu ajunga bombe calorice

Vinetele scad colesterolul si ajuta la mentinerea greutatii. Cum trebuie gatite ca sa nu ajunga bombe calorice

Studiile facute pana acum s-au axat pe studiul pigmentului care-i si da culoarea si care este un puternic antioxidant care protejeaza acizii grasi esentiali benefici pentru sanatatea creierului, dar care ajuta si la eliminarea excesului de fier din corp. 100 de grame de vinete contin 27 de kilocalorii, 0 proteine, 6 grame de carbohidrati si 3,4 grame de fibre alimentare.

acum 45 luni (20 Jul 2017)

Vinetele contin putine calorii, carbohidrati si foarte multa apa.

Patlagelele sunt surse bogate de vitamina B1, si B6, potasiu, cupru, magneziu si mangan.

Studiile facute pana acum s-au axat pe studiul pigmentului care-i si da culoarea si care este un puternic antioxidant care protejeaza acizii grasi esentiali benefici pentru sanatatea creierului, dar care ajuta si la eliminarea excesului de fier din corp. Altminteri, fierul este un nutrient esential care ajuta la transportul oxigenului in sange, intareste sistemul imunitar si faborizeaza sinteza de colagen.

Pentru ca sunt bogate in fibre si au putine grasimi, vinetele sunt recomandate in dieta de control a diabetului sau in supravegherea greutatii.

100 de grame de vinete contin 27 de kilocalorii, 0 proteine, 6 grame de carbohidrati si 3,4 grame de fibre alimentare.

Salata de vinete cu adaos important de ulei sau de maioneza devine un aliment nerecomandat in dieta sanatoasa intrucat transforma alimentul dintr-unul sarac in calorii intr-o adevarata bomba calorica. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro