Vineri se afiseaza rezultatele simularii de la Bacalaureat

Vineri se afiseaza rezultatele simularii de la Bacalaureat

Denisa Tanasescu, profesor de Matematica, spune ca variantele la disciplina predata de ea au fost de nivel mediu, cu exceptia catorva probleme care au fost ceva mai complexe in comparatie cu ce se da la examenul de Bacalaureat.

acum 66 luni (30 Mar 2018)

Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecarei unitati de invatamant prin discutii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, sedinte cu parintii, precum si la nivelul consiliului profesoral in vederea adoptarii unor masuri adecvate fiecarei situatii in parte, scopul fiind imbunatatirea performantelor scolare.

Denisa Tanasescu, profesor de Matematica, spune ca variantele la disciplina predata de ea au fost de nivel mediu, cu exceptia catorva probleme care au fost ceva mai complexe in comparatie cu ce se da la examenul de Bacalaureat. "Scopul acestor simulari este de a oferi un dus rece elevilor astfel incat sa fie impulsionati sa invete", a comentat dascalul de la Colegiul National I.L.

La randul sau, profesorul de Istorie Corneliu Riegler spune ca "subiectele au fost de dificultate medie din punct de vedere istoric insa unele dintre acestea au manifestat probleme din punct de vedere al limbajului folosit in cadrul cerintelor. Am apreciat ca cei care au facut subiectele au tinut cont de materia parcursa avand in vedere ca au fost niste sincope in anul scolar din cauza intreruperii cursurilor in contextul conditiilor meteo dificile din ultima vreme", a comentat profesorul.

Variantele primite de candidati la Limba Romana au avut trei subiecte mari, care au cuprins mai multe puncte.

Profesoara de Limba Romana, Ruxandra Achim, spune ca " toate subiectele au fost de un nivel mediu de dificultate, respectand intru totul programa scolara. Fragmentele de texte in baza carora trebuiau sa rezolve exercitiile de la Subiectul I si II au fost usor de inteles. Cat despre subiectul al III-lea, elevii ar fi putut sa aleaga din mai multe texte, iar poezia eminesciana este iar un subiect caruia elevii ii acorda destul de multa atentie in studiu", a explicat dascalul. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro