Vine razboiul (3). Al treilea razboi mondial? Sau, faza a treia a razboiului mondial?

Evident, faza a treia, si poate ultima, a unui vechi razboi mondial, din care, in secolul trecut, am avut primele doua etape - 1914-1918 si 1938-1945. Enoch Powell, membru in cabinetul fantoma al partidului conservator ca ministru al apararii, critica in 1968, intr-un discurs tinut in Bimingham si cunoscut ca "Discursul raurilor de sange", politica de migratie masiva a momentului afirmand ca tara sufera o transformare fortata de migratia masiva pentru care nu exista niciun moment similar in 1000 de ani de istorie a Angliei.

acum 41 luni (29 Aug 2016)

Evident, faza a treia, si poate ultima, a unui vechi razboi mondial, din care, in secolul trecut, am avut primele doua etape - 1914-1918 si 1938-1945. (Voi reveni.)

Evident, faza a treia, si poate ultima, a unui vechi razboi mondial, din care, in secolul trecut, am avut primele doua etape - 1914-1918 si 1938-1945. (Voi reveni.)

Care va incepe ca o suma de razboaie civile, razboaie cu migratorii musulmani si cu falangele de extrema stanga, ambele surse ale terorii globalizate, razboaie care vor cuprinde Europa, apoi tot Occidentul. (Iar semnificativa inseamna, dupa cum aratam in Califatul Europei (1), cam 10 la suta din populatia respectivei tari.)

Pentru ca va indemnam sa va informati si sa trageti singuri concluzii, aman prezentarea concluziilor mele si incep prin a va furniza informatii, date, linkuri, teoriile altora. Voi aduce in fata voastra personaje, organizatii si institutii semnificative in trasarea mersului actual al lumii, ideile, proiectele si programele, pe care incearca sa le impuna.

(O prima discutie despre posibilitatea si realitatea razboiului civil si despre fortele care se confrunta - islam, stanga si identitari - am facut in serialul Apocalipsa Europei, mai ales in episoadele: Razboi sau pace?; Aliatii islamistilor: radicalii si teroristii socialisti europeni, dar si in celelalte episoade. Cum, obiceiul progresistilor "open borders" este de a califica drept rasista, nazista, fascista, extremista orice parere contrara idiotenilor aruncate de ei pe piata ca adevaruri absolute, si pentru a face demersul cat mai clar si mai greu de contestat, voi incepe cu repezentanti ai autoritatilor, oameni politici, responsabili militari sau ai serviciilor secrete. si ocupa, sau au ocupat, si inaltele functii in statele respective. Chiar daca cele mai multe opinii sunt, dupa cum e normal, recente, voi face un mic ocol pentru a va arata ca conspiratia "migratiei masive" (Voi reveni.) nu este noua, si ma voi intoarce in tim... Citeste intreg articolul pe evz.ro