Vine o toamna incinsa in Parlament

Vine o toamna incinsa in Parlament

Modalitatea de numire a sefului DNA, imunitatea pentru avocati si legea fumatului se numara printre proiectele care vor tine capul de afis la revenirea parlamentarilor din vacanta.

acum 44 luni (7 Aug 2016)

Modalitatea de numire a sefului DNA, imunitatea pentru avocati si legea fumatului se numara printre proiectele care vor tine capul de afis la revenirea parlamentarilor din vacanta. Potrivit acestuia, avocatii trebuie sa fie informati imediat dupa ce se dispune interceptarea convorbirilor, iar documentele care vizeaza relatia lor cu clientii sa nu poate fi ridicate de catre procurori, potrivit Mediafax. Presedintele Klaus Iohannis a trimis Ordonanta legea la reexaminare, invocand faptul ca procedurile de acordare, retragere a titlului de doctor si verificare a tezelor de doctorat sunt neclare si incoerente, riscand sa conduca la confuzie.

La Senat urmeaza sa fie transata modalitatea de numire a sefilor DNA, DIICOT si a Procurorului General. Un proiect sustinut de Calin Popescu Tariceanu ii exclude din procedura de numire pe presedintele Romaniei si pe ministrul Justitiei.

+SURSE: SOV a facut un DENUNT BOMBA la DNA: I-a dat UN MILION DE EURO lui Calin ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro