Viktoria Plzen - FCSB, azi, ora 21.15. Cum vede Gigi Becali raporturile cu angajatii: "Eu sunt stapan, ei sunt slujitori"

Viktoria Plzen - FCSB, azi, ora 21.15. Cum vede Gigi Becali raporturile cu angajatii:

De la patron se trag si problemele cu banderola: aceasta a fost mutata de pe bratul lui Alibec pe cel lui Pintilii, iar atacantul a primit prost vestea si a simulat o accidentare. Daca asa a spus Hristos, e o calitate pe care Dumnezeu ti-o da de la nastere, e un har, nu e o rusine sa te numesti slujitor. Daca fostul mare portar nu il crediteaza pe Pintilii cu vocatii de lider, Meme e de alta parere: "Cand la Steaua evoluau Tatarusanu, Chiriches, Chipciu, Rusescu, Cr.

acum 82 luni (2 Aug 2017)

Echipa sufera din cauza subtirimii lotului, in special in plan defensiv, iar Nicolae Dica si Gigi Becali au facut deja mai multe permaturi. Fundasul stanga Momcilovici, de exemplu, a fost repozitionat in centru, pentru ca Gigi Becali "se simte mai bine cu el acolo ". De la patron se trag si problemele cu banderola: aceasta a fost mutata de pe bratul lui Alibec pe cel lui Pintilii, iar atacantul a primit prost vestea si a simulat o accidentare. Cand ma voi lamuri in privinta lui, va primi si atributiuni, poate si sa numeasca pe cine vrea capitan, dupa sase luni, un an, doi ani. Dica are ceva de spus la el acasa, nu la mine. Il iubesc ca pe un frate, am demonstrat-o cand era el la puscarie. Cum a spus Hristos Dumnezeu, pe pamant exista stapani si slujitori sau, cum se spune acum, angajat si patron. Daca asa a spus Hristos, e o calitate pe care Dumnezeu ti-o da de la nastere, e un har, nu e o rusine sa te numesti slujitor.

Gigi Becali

Azi, Liga Campionilor, turul trei preliminar,

APOEL Nicosia (Cipru) - FC Viitorul, ora 20.00, TVR 2, in tur 0-1

Viktoria Plzen (Cehia) - FCSB, ora 21.15, TVR 1, in tur 2-2

Joi, Liga Europa, turul trei preliminar

FC Oleksandria (Ucraina) - Astra Giurgiu, ora 20.00, TVR 2, in tur 0-0

Athletic Bilbao (Spania) - Dinamo Bucuresti, ora 21.45, TVR 1, in tur 1-1

AC Milan (Italia) - CS Universitatea Craiova, ora 21.45, Pro TV, in tur 1-0.

In fine, Helmuth Duckadam si Mihai Stoica se cearta pe marginea subiectului "cine e lider la Steaua". Daca fostul mare portar nu il crediteaza pe Pintilii cu vocatii de lider, Meme e de alta parere: "Cand la Steaua evoluau Tatarusanu, Chiriches, Chipciu, Rusescu, Cr. Au plecat cei de mai sus, au venit alti jucatori de valoare, cu personalitate si caracter. Cu sau fara banderola.Doar ca asta o stim doar noi, cei care ne-am ocupat si ne ocupam, zi de zi, de aceasta echipa. Poate e bine s-o afl... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro