Viktor Orban: Coruptia nu va fi tolerata, dar "refuz sa transform Ungaria in Romania"

Viktor Orban: Coruptia nu va fi tolerata, dar

Orban a precizat ca nu ar fi recomandat ca politicienii ungari sau Parlamentul sa isi asume rolul Parchetului si al Politiei. Premierul a precizat ca a verificat listele publice cu cei mai bogati oameni din Ungaria si nici un sustinator al Fidesz nu se afla intre primii zece, desi partidul este la guvernare de zece ani.

acum 87 luni (16 Dec 2015)

Orban a precizat ca nu ar fi recomandat ca politicienii ungari sau Parlamentul sa isi asume rolul Parchetului si al Politiei.

Vona sugerase ca ar trebui infiintate doua comisii, una care sa investigheze presupusele legaturi ale Jobbik cu Rusia si alta care sa examineze modul in care s-au imbogatit unele persoane care au legatura cu partidul lui Orban, Fidesz. au devenit atat de bogati in ultimii ani?", l-a intrebat Vona pe premier, referindu-se la Arpad Habony, un consilier informal, Lorinc Meszaros, un om de afaceri din satul lui Orban, si la Andrew Vajna, comisar guvernamental pentru industria filmului.

Premierul a precizat ca a verificat listele publice cu cei mai bogati oameni din Ungaria si nici un sustinator al Fidesz nu se afla intre primii zece, desi partidul este la guvernare de zece ani.

Orban a afirmat insa ca Jobbik este plin de infractori, cerand formatiunii sa dezvaluie cine sunt sustinatorii sai.

Vona a dezmintit acuzatia conform careia Jobbik ar fi primit finantare din partea Rusiei, adaugand ca independenta este una dintre valorile de baza ale formatiunii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro