VIDEO.Gandaci vii in cerealele pentru bebelusi. Sinistra descoperire a fost facuta de o mamica din Pitesti

"In fabricile noastre sunt implementate sisteme de control și prevenire a infestării cu insecte, iar ambalajul care intră in direct contact cu produsul (punga de aluminiu) este inchis ermetic pentru a proteja conținutul de orice factor extern.

acum 93 luni (13 Mar 2016)

O mămică din Piteşti a rămas ingrozită după ce, din cutia cu cereale pe care tocmai o cumpărase pentru bebeluşul ei, au ieşit gandaci vii. Femeia a postat intamplarea pe contul ei de Facebook.

Posted by Ligia Badulescu on 10 Martie 2016

"Ieri am cumparat o cutie de cereale. Postarea ei a fost distribuită ulterior de peste 1000 de persoane.

"In fabricile noastre sunt implementate sisteme de control și prevenire a infestării cu insecte, iar ambalajul care intră in direct contact cu produsul (punga de aluminiu) este inchis ermetic pentru a proteja conținutul de orice factor extern. Produsele noastre oferă instrucțiuni de preparare și depozitare, pe ambalaj, și este foarte importantă respectarea acestora. Rezultatele investigațiilor noastre arată faptul că insecte sau orice alt corp strain puteau ajunge in produs numai dupa desfacerea ambalajului (punga de aluminiu) sau in cazul deteriorarii acestuia, pe parcursul lantului de transport și depozitare", se arată intr-un comunicat al companiei Nestle, remis redacției Romania liberă. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro