VIDEO&FOTO: Youtube testeaza un buton nou pentru vizionarea clipurilor din unghiuri multiple

Dupa ce a trecut de la Java la HTML 5 si la posibilitatea de sincronizare pe platformele mobile de tipul Android, iOS si Windows Phone, motorul de cautare de materiale video a testat in America o noua functie.

acum 69 luni (9 Feb 2015)

Youtube, cel mai vizualizat site de continut video din lume trece la nivelul urmator. Dupa ce a trecut de la Java la HTML 5 si la posibilitatea de sincronizare pe platformele mobile de tipul Android, iOS si Windows Phone, motorul de cautare de materiale video a testat in America o noua functie.

Vorbim practic de un buton care iti permite sa vizualizezi in acelasi timp acelasi clip din cel putin 5 unghiuri diferite de abordare. Pentru asta trebuie sa te loghezi cu contul personal ca sa ai acces la toate functiile si poti testa cu succes noile butoane. Recomandarea YouTube este sa tineti apasat pe buton sau pictograma mai lung daca doriti ca schimbarea sa se faca brusc, bineinteles pentru ca materialul video sa se incarce si sa nu apara sacadari.

Din pacate serviciul este disponibil in faza de test doar in state unde clientii isi pot incarca un material video si pot seta numarul de unghiuri de abordare. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro