VIDEO&FOTO: XEROX Phaser, o gama de multifunctionale care printeaza de pe orice dispozitiv

Xerox Phaser 6020 si Phaser 6022 sunt doua multifunctionale laser color A4, cu conectivitate wireless si solutii complete de imprimare mobila.

acum 53 luni (23 Feb 2015)

Xerox Phaser 6020 si Phaser 6022 sunt doua multifunctionale laser color A4, cu conectivitate wireless si solutii complete de imprimare mobila. Cu ajutorul lor poti tipari de oriunde, oricand si de pe orice dispozitiv mobil precum smartphone-ur,tablete sau ultrabook-uri.

Mai mult, daca in locul unde exista imprimanta nu se afla o retea wireless functionala, multifunctionalele sunt echipate si cu functia versatila Wi-Fi Direct ceea ce permite oricarui smartphone sau tablete sa printeze in siguranta chiar daca device-urile sunt echipate cu 3G.

Xerox Phaser 6022 asigura o viteza de imprimare de 18 pagini alb-negru sau color pe minut, iar Xerox Phaser 6020 si imprima 10 pagini color pe minut si 12 pagini alb-negru pe minut. Noua gama de echipamente are o capacitate de alimentare cu hartie de pana la 150 de coli. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro